Flowcon – Case

Skræddersyet hjemmeside og kundeportal.

Informationshub på flere sprog.

Webto har udviklet og implementeret en skræddersyet hjemmeside til Flowcon, der fungerer som et centralt informationshub for virksomheden. Hjemmesiden indeholder mere end 500 landingssider på tre forskellige sprog (engelsk, kinesisk og russisk).

Projektleder:

– Jannik Vinther-Jensen

Vi udnytter moderne værktøjer og programmeringssprog til at skabe skræddersyede løsninger, der imødekommer vores kunders specifikke behov og mål.:

  • TYPO3
  • Bootstrap.js

Kundeportal med diverse tools.

Desuden har Webto udviklet en kundeportal ved navn Myflowcon, der indeholder en række specialudviklede funktioner. Blandt disse funktioner er “Flowcon Energy Calculator Tools”, der giver brugerne mulighed for at beregne den potentielle energibesparelse ved brug af PICV. Derudover inkluderer kundeportalen også “Flowcon Product Selection Tool”, der hjælper brugerne med at vælge det mest passende produkt til deres behov.

En af de centrale funktioner på hjemmesiden er oversigten over Flowcons projekter, der strækker sig tilbage til 90’erne. Denne oversigt giver Flowcons kunder mulighed for at filtrere projekter efter geografisk placering, type og løsning. Dette skaber en klar og letforståelig struktur, der hjælper brugerne med at finde relevante projekter.

Med den skræddersyede hjemmeside og kundeportalen har Webto bidraget til at styrke Flowcons digitale tilstedeværelse og skabe en intuitiv brugeroplevelse for både kunder og interesserede parter. Disse webbaserede løsninger hjælper Flowcon med at realisere deres mission om at blive verdens førende kilde til temperaturkontrol i bygninger og dermed positivt påvirke miljøet ved at tilbyde effektive løsninger.

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål i en digital verden.

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at nå deres forretningsmål ved at tilbyde dem de bedste løsninger inden for udvikling og design.

Se flere cases.

Opdag vores udvalg af cases for at få et indblik i vores arbejde og finde inspiration til dit kommende webprojekt.