Hvad er et CMS?

Et CMS (content management system) er egentlig bare en hjemmeside, som en kunder selv kan redigere efter den er blevet lavet.
Dvs. når vi har lavet din hjemmeside, så kan du som kunde selv opsætte undersider, indsætte billeder og tekst. Så selvom hjemmesiden blev lavet med et design i tankerne – så har du altid mulighed for at forandre den, ligesom din forretning forandrer sig med årene der går.

TYPO3 betyder hastighed, sikkerhed og fleksibilitet

TYPO3 er det CMS som Webto specialisere sig i. Vi har arbejdet, udviklet og programmeret i TYPO3 CMS i mere end 10 år. TYPO3 mener vi, er et stærkt valg af CMS, fordi det er bedre end konkurrenterne på overvældende mange parametre.

Her er nogle facts om TYPO3:

TYPO3 Open-Source CMS er 23 År gammel!

Alder betyder forskellige ting i software branchen. At software er gammelt, kan betyde, at det er forældet, men når det kommer til CMS, betyder det erfaring. TYPO3 har udviklet sig i et fællesskab (et open source-community) over mange år og står derfor stærkt lige nu, med et hav af udviklere bag sig.

TYPO3 er det eneste Open-Source CMS der har Extended Long-Term Support.

Long-term support er lig med sikkerhed.
Det som kan gøre en hjemmeside usikker, er, at CMS versionen er outdated. Hvis ikke et CMS system supporteres, så modtager den ikke nye versioner og opdateringer – og derfor bliver den attraktiv for hackere. Fordi TYPO3 har Extended Long-Term Support så sikres systemet mod hackere mange år ud i fremtiden.

Der er 8100+ Gratis Udvidelser til TYPO3

Det, at TYPO3 CMS er open source betyder også frihed.
TYPO3 er i princippet gratis. Det er ikke bundet af tunge licensaftaler. Og det har et stærkt open source-community bag sig som frivilligt deler udvidelser med hinanden. Derfor at CMS’en hurtigt blevet et kæmpe marked for udvidelser, hvor alt kan lade sig gøre.

TYPO3 er det hurtigste Open-Source CMS

TYPO3 er i 2021 blevet kåret som det hurtigste Open-Source CMS. Dvs. hurtigere end WordPress og alle de andre.
Hastighed er lig med brugervenlighed. Fordi det, at bladre en hjemmeside igennem som loader lyn hurtigt, føles fantastisk og her er TYPO3 altså kongen af gamet.
Hastighed kan bruges til mange ting – har du formularer, lister af produkter, billedgalleri? Alt sammen kan du loade på millisekunder, så man aldrig ser browseren tænke igen.

TYPO3 er bedst i test med Google’s Core Web Vitals

TYPO3 CMS trives utrolig godt med Google. Google har en algoritme, som læser din hjemmeside forfra og bagfra, og Google sætter de hjemmesider på side 1, som algoritmen bedst synes om. Core Web Vitals handler om det SEO arbejde, som vi laver som standard på vores hjemmesider. Det er det tekniske SEO-arbejde som ligger bag at få Googles algoritme til at favorisere hjemmesiden – her er TYPO3 CMS bare bedst i test.

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden.

Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse fra vores eksperter.

Indtast din e-mailadresse
Tilmeld nyhedsbrev nu.