Karriere

Tag det næste skridt i din karriere med Webto.

Vi søger altid talentfulde individer, der brænder for at forme den digitale fremtid sammen med os.

Ser du ingen ledige stillinger nedenstående, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@webto.dk.

Google Ads kollega søges til vores webbureau

Fra november 2023.

En super duper ekspert søges ikke, men interesserer du dig for at arbejde med Google Ads, er frisk på at lære mere og har kigget lidt ind i det før – så kunne du godt være Magnus’ (og alle vores andres) nye kollega.

Jobbet, vi tilbyder, berører bl.a. Google Ads, Analytics og Google Tag Manager. Vi har en lang række kunder, for hvem vi styrer al deres Google Ads og følger med i udviklingen. Det handler for os om at hjælpe vores kunder til vækst gennem Google, men også se nye muligheder for, hvordan deres forretning kan forbedres.

Det vigtigste i jobbet er den gode kontakt med kunderne. Derfor ønsker vi, at du ikke er bange for kundekontakt, og du har en god tilgang til kunden, hvor du er lyttende, men også kan få dine egne meninger igennem på en god måde.

Du er ikke nødvendigvis ekspert i Google Ads, men du har arbejdet med det før, er lidt teknisk anlagt, og vil rigtig gerne blive bedre. Og det kan du helt sikkert hos os!

Vi tilbyder stort ansvar i jobbet, hvor du får mulighed for at arbejde med dine egne kunder fra start til slut. Vi hjælper og støtter altid hinanden, og derfor får du en række kollegaer, der både driller dig (sødt) og hjælper dig videre, når du sidder fast i en arbejdsopgave.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra, når man har brug for det. Vi vil rigtig gerne være fleksible, så længe vi mærker engagement og fleksibilitet tilbage.

Her er højt til loftet (rent metaforisk), og vi joker og griner på daglig basis. Vi tror på et godt sammenhold, og vægter derfor den helt rigtige personlighed højere end færdigheder. Dette gør vi, fordi vi kan mærke, hvor meget bedre det fungerer, når dynamikken er rigtig. Derfor skal vi alle passe sammen på den ene eller anden måde. Det giver de bedste forudsætninger for en god arbejdsdag.

Vi er ret vilde med at bruge tid med hinanden, så det står som regel på fredagsbarer, sommerhustur, bowlingtur, julefrokost og hvad vi ellers kan finde på. Hver gang bringer os tættere sammen og gør sammenholdet, og ikke mindst det daglige samarbejde, meget bedre.

Der lønnes efter kvalifikationer, og vi har både sundhedsforsikring og massageordning. Jobbet er på fuld tid og foregår fra vores kontor i Slagelse.

Hvem er du? Det håber vi, du kan fortælle os. Hvis du kan se dig i ovenstående, er idérig, tør prøve noget af og er ansvarsfuld, så tøv ikke med at sende dine papirer til os. Du kan sende ansøgning, CV og andre relevante bilag til Line Johansson på line@webto.dk. Ønsker du at høre lidt mere om arbejdsopgaverne, kan du ringe til vores Google Ads Specialist, Magnus Knudsgaard, på tlf. 30 73 70 82. Vi vil holde samtaler løbende og ansætter så snart vi finder den rette kandidat.

Du kan se mere om, hvad vi laver her på vores hjemmeside, og se endnu mere om, hvad vi er for nogle krabater på vores Facebook og Instagram.

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål i en digital verden.

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at nå deres forretningsmål ved at tilbyde dem de bedste løsninger inden for udvikling og design.