Karriere

Tag det næste skridt i din karriere med Webto.

Vi søger altid talentfulde individer, der brænder for at forme den digitale fremtid sammen med os.

Markedsføringsøkonom i praktik

Fra august 2023.

Vi søger lige nu en Markedsføringsøkonom til en praktikplads i vores webbureau. Er du interesseret i Google Ads, SEO og SOME? Så er en praktikplads hos os både lærerig og udfordrende.

Teamet skal udvides, da vi har mange kunder inden for digital markedsføring, der regner med vores ekspertise. Derfor har vi brug for et par ekstra hænder til at hjælpe vores kunder med deres online markedsføringsstrategi.

Arbejdsopgaver:

 • Lave Google Ads kampagner fra bunden
 • Opfølgning på kunder
 • Statistik over annoncerne, så du kan tracke udviklingen
 • Facebook, LinkedIn og Instagram annoncer

Dette er bare nogle af de opgaver, du kan få lov at prøve af. Det er ikke så vigtigt, at du kan det hele i forvejen. Det vigtigste er din store interesse for det, samt din vilje og evne til at lære. Viser du os, at du rigtig gerne vil det, er der mulighed for en stilling efter uddannelse.

Vores praktiske forventninger til dig er, at du studerer til Markedsføringsøkonom, kan møde til tiden og har gode IT færdigheder. Vi ser gerne, at du søger en praktikplads fra august 2023.

Vi tilbyder selvfølgelig:

 • God praktisk oplæring
 • Sparringspartnere inden for alle områder af digitalt salg og markedsføring
 • En humoristisk arbejdsplads (synes vi selv)
 • Et socialt fællesskab med kollegaer
 • Et “job” på lige fod med os andre

Vi har flere gange haft praktikanter, og er glade for de gode idéer og input vi kan få “udefra” på den måde. Den nye energi det bringer til kontoret elsker vi, og derfor er vi mere end friske på at have en praktikant igen.

Lidt praktiske informationer:

 • Vi bor i Slagelse
 • 37 timers arbejdsuge mandag til fredag

Kan du se dig i en seriøs, men også ret sjov, og kagespisende virksomhed, hvor du har mulighed for at prøve kræfter med digital markedsføring, som også er din fritidsinteresse? Kontakt os hurtigst muligt for en snak om praktikplads.

Send praktikansøgning og CV hurtigst muligt til Line Johansson på line@webto.dk. Vi vil holde praktiksamtaler løbende og vælger den vi føler passer bedst ind i teamet.

Se hvad vi er for nogle på Facebook og Instagram, samt her på vores hjemmeside.

Markedsføringsøkonom i praktik

Fra august 2023.

Kan du lide træning? Altså ikke i fitnesscentret, men på arbejdspladsen selvfølgelig! Du synes markedsføring er vildt spændende, og har måske snust lidt til Google Ads, men vil egentlig bare gerne lære endnu mere på et praktisk niveau – så har vi stillingen til dig! 

Teamwork makes the dream work

Hos WEBTO er vi alle et team. Vi samarbejder på kryds og tværs for at give vores kunder de bedste muligheder og resultater. Foruden de 15 kollegaer i hele firmaet vil der være 2 kollegaer, du arbejder endnu tættere med. Dette er vores SEO Specialist og vores Paid Ads Specialist. Af dem vil du modtage god oplæring og sparring til at kunne varetage vores Google Ads kunder selv. 
Vores fokus på teamwork gør også, at vi er et team, der holder af, at lave forskellige aktiviteter sammen. Derudover er der en meget uformel tone, hvor jokes tit bliver smidt hen over skrivebordet. Det er bare sådan, vi bedst kan lide det. 

Arbejdsopgaver du skal varetage

Vi klæder dig selvfølgelig godt på til at kunne varetage disse opgaver, men her har du lige et lille overblik over, hvad det drejer sig om:

 • Oprette Google Ads kampagner for vores kunder
 • Kontinuerligt holde øje med, optimere og justere dine kampagner
 • Statistik og rapportering til kunderne
 • I samarbejde med kollegaer bidrage med idéer til vækst af kunderne

Hvad ønsker vi os af dig?

Udover din store interesse for markedsføring, som gør, at du også holder dig opdateret på dette i fritiden, ønsker vi også:

 • Lever op til ansvaret for dine arbejdsopgaver og mødetid
 • Tænker kommercielt, men har teknisk flair
 • Åben for læring og idégenerering
 • Ambitioner om at arbejde med Paid Ads i fremtiden

Måske har du en uddannelse, såsom Markedsføringsøkonom eller Multimediedesigner, eller kommer fra en anden type job, men har altid ønsket at prøve kræfter med Paid Ads, fordi du er sikker på, du vil være god til det.


Hvad kan du forvente af os?

 • Et ”ungt” miljø med en gennemsnitsalder på 32 år (men som tror, de er 20 år). Der bliver kastet med kække bemærkninger og grint en hel del, men der er også mulighed for at trække sig tilbage i egen ”boble”. 
 • En masse fede kunder at arbejde med: lige fra den lokale håndværker i Slagelse til Dyrehavsbakken i Klampenborg.
 • Ansvar ud fra ambitioner: hos os er der en meget flad struktur. Det betyder også, at man har meget ansvar for egne opgaver og tid. 
 • Store udviklingsmuligheder, da du får en masse gode kompetente kollegaer, der vil lære dig alt det, du gerne vil vide.

Ansøg her

Er du nået så langt her, må der være noget, der har fanget din interesse. Derfor synes vi, at du lige med det samme skal sende ansøgning, CV og andre relevante bilag med overskriften ”Google Ads Trainee” til Line Johansson på line@webto.dk. Det er en fuldtidsstilling på 37 timer på vores kontor i Slagelse. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt og vi vil holde samtaler løbende.

Hvad er WEBTO for en størrelse?

Vi har mere end 10 års erfaring, og har både nye, men også gamle loyale kunder. Vi elsker nemlig det tætte forhold, vi har til vores kunder og går meget op i den service, vi tilbyder. De produkter og ydelser vi tilbyder, er bl.a. hjemmesider, webshops, IT-systemer kodet fra bunden, online markedsføring, rådgivning og meget mere. For et lidt bedre billede af hvem vi er, kan du finde os på Facebook og Instagram.

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål i en digital verden.

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at nå deres forretningsmål ved at tilbyde dem de bedste løsninger inden for udvikling og design.