Analyse

Skab et veldefineret webprojekt.

Brug os som din objektive 3. part til IT-projekter. Med over 15 års erfaring, kan vi rådgive om potentielle risici ved systemer, kode og GDPR, inden i køber en løsning og spare jeres virksomhed mange penge i fremtiden.

Gennemskuelig proces med en projektanalyse.

En projektanalyse giver jer mulighed for at afklare jeres behov og mål for projektet, hvilket resulterer i en mere præcis kravspecifikation.

Dybdegående behovsanalyse

Gennem vores dybdegående behovsanalyse, kortlægger vi nøglefunktioner og indhold, der vil betjene din målgruppe bedst.

Teknisk afklaring & dialog

Vi diskuterer tekniske aspekter som CMS, hosting, og integration med eksisterende systemer for at sikre en smidig implementering.

Teknisk ekspertise og support.

For at give dig en visuel forståelse af det endelige produkt, demonstrerer vi vores idéer gennem nøje udarbejdede wireframes og prototyper. Disse visuelle repræsentationer præsenterer en struktureret skitse af webstedets layout, funktionalitet og brugerinteraktion.


Denne fase er vigtig for at sikre, at både vi og du har en klar forståelse af, hvad projektet kræver, og hvordan det skal gennemføres.

“Vores detaljerede kravspecifikation danner grundlaget for webstedets udvikling”

Et analyse- og afklaringsprojekt er afgørende for at sikre, at din nye hjemmeside opfylder alle dine behov og mål.

Svar på de mest almindelige spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål, der ofte stilles af vores kunder.

Et afklaringsprojekt sikrer, at alle parter har en fælles forståelse af projektets omfang, målgruppe, funktionaliteter og design. Dette reducerer risikoen for misforståelser og uklarheder, hvilket øger chancerne for succes med webprojektet.

Et afklaringsprojekt giver jer mulighed for at afklare jeres behov og mål for webstedet, hvilket resulterer i en mere præcis kravspecifikation. Dette minimerer risikoen for fejl og misforståelser under udviklingsprocessen og sikrer, at det færdige websted opfylder jeres forventninger.

Efter lanceringen af jeres websted tilbyder vi kontinuerlig support og vedligeholdelse. Vores team er tilgængeligt for at løse eventuelle problemer eller opdateringer, I måtte have behov for. Vi sikrer, at jeres websted forbliver opdateret, sikkert og fungerer optimalt, så I kan fokusere på at drive jeres virksomhed.

Dyk ned i vores inspirerende portefølje af cases.

  • Unikke webdesigns og brugeroplevelser
  • Målrettede løsninger, der øger virksomheders vækst
  • Resultater der skaber værdi for vores kunder
Bliv klogere på vores arbejde i bloggen.

Få tips og tricks i vores blog til at forbedre din digitale tilstedeværelse og maksimere din virksomheds fulde potentiale.