Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

M2M - AUKTIONSPLATFORMEN TIL FRI HANDEL MED MÆLK

 

M2M er en online auktionsplatform til fri handel med konsum- og økologisk mælk.
 

Se websitet her

Online auktionsplatform

Webto har med M2M udviklet en automatisk auktionsplatform samt et visuelt brand, hvor vi fra idé til færdigt koncept har arbejdet med alt fra brainstorming, idegenerering, programmering af auktionsplatform i TYPO3, grafisk arbejde, forretningsudvikling til levering af færdigt koncept.

Det komplet automatiske auktionssystem er kodet i TYPO3 med integration til eksterne systemer og bliver præsenteret i et flot visuelt layout for brugeren.

Hele websitets front og auktionssystem er kodet efter mobilefirst tankegangen, som giver en responsiv brugeroplevelse, der er optimal på alle enheder for de besøgende.

Har du brug for hjælp til udvikling af en unik webløsning, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vores udviklere har mere end 15 års erfaring med udvikling af komplekse systemer og integrationer. 

” Vores samarbejde med Webto blev etableret i forbindelse med udviklingen af Milk2Market og den innovative auktionsplatform M2Mauction.eu. Vi har været meget glade for samarbejdet med Webto idet de ikke kun er IT hus, men også i høj grad har lyst og evne til at sætte sig ind i de underliggende markedsmæssige og strategiske betragtninger, der er så afgørende for at få udviklet et godt værktøj ”.

 

Jens R. Andersen - Direktør, Milk 2 Market ApS

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk