Ungdomsskolen UngSlagelse – Case

Website for ungdomsskoler.

Brugervenligt CMS til booking af kurser.

Webto har udviklet et nyt website til Slagelse Ungdomsskole med integration til LARA / IST, en administrationsplatform til ungdomsskoler. Med behovet for en opdatering valgte Slagelse Ungdomsskole Webto til at designe og udvikle det nye website. Webto skulle opbygge hjemmesiden i et content management system, som skolen allerede var fortrolig med, og sikre integrationen med LARA.

Projektleder:

– Jannik Vinther-Jensen

Vi udnytter moderne værktøjer og programmeringssprog til at skabe skræddersyede løsninger, der imødekommer vores kunders specifikke behov og mål.:

  • TYPO3
  • Bootstrap.js

Integration til fælles platform.

Det nye website, der er udviklet af Webto, omfatter en integration med LARA / IST-platformen, som er et uundværligt værktøj til administration af holdoprettelse, tilmelding og kommunikation mellem lærere, elever og forældre. Med dette nye website har Slagelse Ungdomsskole fået en opdateret og mere effektiv online tilstedeværelse, der letter deres administrative arbejde og forbedrer kommunikationen med deres målgruppe.

Det nye CMS, udviklet af Webto, har gjort det markant lettere for både unge og forældre at tilmelde sig kurser hos Ung Slagelse. Med det intuitive brugerinterface og den forbedrede navigationsstruktur kan besøgende nemt finde de ønskede kurser og tilmelde sig med få klik.

Webto har bidraget til at skabe en løsning, der opfylder Slagelse Ungdomsskoles behov for et moderne website og integration med deres administrationsplatform. Det nye TYPO3-baserede website giver skolen en mere intuitiv og brugervenlig oplevelse, samtidig med at det sikrer en sømløs interaktion med LARA-systemet.

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål i en digital verden.

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at nå deres forretningsmål ved at tilbyde dem de bedste løsninger inden for udvikling og design.

Se flere cases.

Opdag vores udvalg af cases for at få et indblik i vores arbejde og finde inspiration til dit kommende webprojekt.