Frelsens Hær – Case

Ansøgningsplatform til Frelsens Hær’s Julehjælp.

Tusindvis af ansøgninger i timen.

Frelsens Hær, en velkendt velgørenhedsorganisation, har haft stor gavn af Webto’s ekspertise i udviklingen af en online ansøgningsplatform til deres årlige Julehjælp-program. Skabt til at kunne håndtere tusindvis af ansøgninger på landsplan og er designet til at opretholde hastighed og brugervenlighed, selv under ekstremt høj belastning.

Projektleder:

– Jannik Vinther-Jensen

Vi udnytter moderne værktøjer og programmeringssprog til at skabe skræddersyede løsninger, der imødekommer vores kunders specifikke behov og mål.:

  • TYPO3

Effektiv håndtering af ansøgninger.

Ansøgningsportalen besidder en front-end administration. Dette giver Frelsens Hær mulighed for at få adgang til ansøgerne og behandle ansøgningerne hurtigt og effektivt. Det administrative værktøj giver Frelsens Hær mulighed for nemt at filtrere og eksportere data, hvilket er afgørende for at kunne bruge oplysningerne i resten af organisationen.

Webto har udviklet en robust og skalerbar ansøgningsportal, der kan håndtere det store antal ansøgninger, som Frelsens Hær modtager hvert år. Portalen er blevet optimeret til at fungere effektivt, uanset hvor mange brugere der samtidig tilgår den. Dette sikrer, at ansøgerne oplever en problemfri og hurtig ansøgningsproces, selv i travle perioder.

Webto’s udvikling af den online ansøgningsplatform til Frelsens Hær’s Julehjælp har været afgørende for at effektivisere ansøgningsprocessen og lette arbejdsbyrden for både ansøgere og Frelsens Hær. Platformen sikrer, at Julehjælp-programmet kan håndtere tusindvis af ansøgninger på en sikker, pålidelig og brugervenlig måde, hvilket hjælper med at sprede glæde og hjælp til dem i nød i julen.

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål i en digital verden.

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at nå deres forretningsmål ved at tilbyde dem de bedste løsninger inden for udvikling og design.

Se flere cases.

Opdag vores udvalg af cases for at få et indblik i vores arbejde og finde inspiration til dit kommende webprojekt.