Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Damborg Havemøbelland - Webshoppen til alle haveelskere

Damborg Havemøbelland er en del af Damborg Din Isenkræmmer. I stedet for isenkram, er damborghave.dk fyldt op med havemøbler i alle afskygninger.

Deres webshop rummer et vælg af varer, så kunderne har noget at vælge imellem. Altid et godt sted at kigge, hvis man står og mangler ting eller møbler til terrassen. 

 

Se webshoppen her

Webshop i Magento

Damborghave.dk er lavet i Magento. En løsning der giver dem mulighed for at tilbyde deres kunder uendeligt mange produkter. Systemet er fleksibelt og rummeligt, samt har vi eksperter, der kan custom udvikle det, der måtte være behov for hertil. 

Vi sidder klar til at hjælpe, når de ønsker nye features, er i tvivl om noget eller der er noget, der ikke virker optimalt. Med vores support får vi alle problemstillingerne løst hurtigst muligt af den udvikler, der nu engang er bedst til den præcise opgave. 

Har du brug for hjælp til udvikling af en webløsning, så har vi mere end 15 års erfaring.

 

Kontakt os helt uforpligtende

Damborg Have på Facebook og Google

Det er ingen hemmelighed, at Damborg Havemøbelland gerne vil findes på både Facebook og Google lige som alle andre webshops. Derfor hjælper vi dem med annoncering på Facebook, Google Ads og SEO. Alt sammen for at bringe dem i en god position over for deres kunder.

Med annoncering på både Facebook og Google kommer damborghave.dk frem, når kunder søger på noget, der relaterer sig til deres produktsortiment. På den måde hjælpes kunderne ind på den rigtige side, og damborghave.dk får mere omsætning. 

Derudover gør vores SEO arbejde, at Google finder damborghave.dk relevant og giver den gode placeringer på Google. SEO er gratis annoncering og skal altid sidde lige i skabet, når man har en webshop, der skal performe.

Al online markedsføring er vigtig, hvis man vil sikre sig omsætning i sin onlineforretning. Derfor har Damborg Havemøbelland valgt os til at udføre arbejdet for dem gennem flere år.

Har du en webshop eller hjemmeside, som du ønsker mere eksponering af? Lad os hjælpe! Vi er klar til en udforpligtende snak. Kontakt os her.


FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk