Damborg Have – Case

WooCommerce Webshop

Brug WordPress som webshop med WooCommerce

Webto har hjulpet Damborg Have ud af en gammel indviklet Magento shop, over i en ny WooCommerce shop med friskt design og brugervenlighed i top.

Damborg Have havde en forældet løsning, der samtidig var unødvendig kompliceret til det, de skulle bruge. Derfor fik vi skabt en ny løsning i WordPress WooCommerce, hvor hele designet fik et godt løft, der blev kigget på kundens bevægelse gennem shoppen og det bagvedliggende er nu en del nemmere for medarbejderne at betjene.

Direktør i Webto

– Kenneth Nielsen

Vi udnytter moderne værktøjer og programmeringssprog til at skabe skræddersyede løsninger, der imødekommer vores kunders specifikke behov og mål.:

  • WordPress
  • WooCommerce

Google Shopping Integration.

Damborg Haves nye webshop indeholder bl.a. +1500 varer inden for møbler og tilbehør til haven. Derudover en avanceret søgefunktion, der gør det nemt for kunder hurtigt at finde frem til det, de leder efter.

Med Damborg Haves nye shop følger også en ny markedsføringsstrategi, der bl.a. omfatter salg via Google Shopping. Vi har lavet en integration til Google Shopping, så Damborg Have kan få vist sine produkter allerede på Google, og dermed være med i kampen om at vinde kundens interesse.

Vi har ofte stor succes med at lave Google Shopping for vores kunder, da flere og flere benytter denne mulighed, når de shopper online. Derfor vil vi til en hver tid anbefale dette, hvis man har en webshop med produkter.

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål i en digital verden.

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at nå deres forretningsmål ved at tilbyde dem de bedste løsninger inden for udvikling og design.

Se flere cases.

Opdag vores udvalg af cases for at få et indblik i vores arbejde og finde inspiration til dit kommende webprojekt.