To personer der bliver filmet.

Vil du gerne annoncere på Facebook Reels? Læs her om hvordan du når din målgruppe med videomarkedsføring på Facebook Reels.

Videomarkedsføring på Facebook Reels

Selve mediet Facebook Reels er som skabt til videomarkedsføring. Eller, nærmere bestemt, det ér skabt til videomarkedsføring. Det de fleste bruger mest tid på, når de befinder sig på Facebook og Instagram, er, at se små korte videoer der enten er underholdende eller informerende. Videoerne er vertikale og kan i de fleste lande vare op til 30 sekunder.

Ideen er fra Instagram, og i februar 2022 lancerede Facebook deres nye feature ’Facebook Reels’ i mere end 150 lande. Det er Facebooks hurtigst voksende format, og det er derfor her alt fokus ligger for annoncører i 2022.

Hvorfor annoncere på Facebook Reels?

Med Facebook Reels kan du vise dit brand og dine produkter til en helt snæverskåret målgruppe på den mest trendende platform i verden lige nu. Her kan du benytte et kreativt forum til at skabe videokampagner, der viser dit brands styrker på markedet. Det er sådan, du holder dig top of mind for relevante målgrupper under hele købsrejsen.

Dine annoncer vil blive opsat på det mest populære indhold for at opnå højst synlighed. Brugerne har mulighed for at like, dele og kommentere på dine annoncer. Med Facebook Reels følger du altid trenden, og får dit brand vist til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt.

Perfekt medie til videomarkedsføring

Videomarkedsføring på sociale medier er ikke et nyt fænomen, men netop Facebook Reels er en ny og unik måde for dig at engagere dig med din målgruppe på sociale medier. Facebook benytter videomarkedsføring på Facebook Reels gennem to forskellige annonceringsformater kaldet bannerreklamer og stickerreklamer.

Det nye og unikke ved disse reklametyper er, at annoncerne kommer til at fylde mindre i forbrugernes synsvinkel. Reklamerne på Facebook Reels kommer derfor til at være mindre tidskrævende for forbrugerne at forholde sig til, men uden at det kommer til at fylde mindre i forbrugernes bevidsthed.

Vil du gerne være på toppen af brugernes bevidsthed?

Videomarkedsføring på Facebook Reels er hot lige nu. Korte videoer er i sig selv en utrolig effektiv måde at engagere sig med sin målgruppe. De er nemme at fordøje for forbrugerne, de giver mulighed for at personliggøre sin markedsføring, og så holder det brugerne engageret visuelt.

Vil du gerne øge antallet af følgere på Facebook og Instagram, skabe øget engagement fra disse kunder, skabe øget bevidsthed om dit brand og i sidste ende øge din omsætning? Så lad os tage en snak om din markedsføring. 

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden.

Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse fra vores eksperter.

Indtast din e-mailadresse
Tilmeld nyhedsbrev nu.