Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Frelsens Hær - Julehjælp

Frelsens Hær Julehjælp tilbyder en julehjælpspakke til udsatte familier. Et stigende antal udsatte har ikke råd til at finansiere den dyre højtid og netop derfor sørger Frelsens Hær Julehjælp for at komme de udsatte familier til hjælp. For alle skal have ret til en god jul! 

Med julehjælpen giver de børnene den jul, de fortjener, så også de kan tale med i institutionen, når der bliver talt om mad og gaver. Julehjælpen består som regel af et gavekort til et supermarked, så familien selv kan bestemme, hvad de ønsker at handle ind til julen. 

 

Gå til hjemmeside

TYPO3 konstrueret til ansøgningsskema

I TYPO3 har vi udviklet Frelsens Hærs ansøgningsskema til Julehjælp. For at kunne få julehjælp, er det vigtigt, at Frelsens Hær får en række oplysninger om personen, så som indkomst, beskæftigelse, boligsituation m.m. Dette bruges ansøgningsskemaet til.

Ansøgningsskemaet er bygget op fra bunden og hvert felt har sin egen funktion i en større bagvedliggende beregning, der skal gøre det nemt for personalet hos Frelsens Hær at håndtere alle de ansøgninger, der kommer ind.

I 2001 kom der ca. 11.300 ansøgninger gennem det online ansøgningsskema, hvoraf lidt over 8.000 familier fik julehjælp. Ansøgningsskemaet er kernen til julehjælp og i et god samarbejde mellem Frelsens Hær og Webto er det lykkedes at bygge en maskine, der fungerer lige til formålet.

 

Læs mere om TYPO3 her

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk