Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Digital strategi for GDS Shop

 

GDS Shop er drevet af XL Byg i Næstved. De har specialiseret sig I at levere kvalitetsprodukter til gør det selv folk i hele Danmark med en garanti på faste lave priser på både fragt og produkter. Det siger sig selv, at konkurrencen på dette område er betragtelig.

Hos Webto har udviklet gds-shop.dk i Openmage, og så står vi for markedsføring af webshoppen. I samarbejde med GDS Shop, har vi segmenteret virksomhedens kernemålgruppe og udarbejdet den digitale strategi for at skabe vækst og ramme bundlinjen.

Online Markedsføring

Med udgangspunkt I målgruppen har vi skabt primært fokus på Facebook og Google Ads, hvor vi hurtigt har set stærke resultater. Med et løbende sæsonpræget fokus har vi implementeret en annonceringsstrategi for webshoppen har vi set en samlet stigning i konverteringsværdi på over 50% i 2021.

Læs mere om online markedsføring her

Facebook Markedsføring

I 2021 har vi hos Webto mere end fordoblet konverteringsværdien i forhold til 2020. Baseret på et årshjul, som tager udgangspunkt i kernemålgruppens adfærd har vi implementeret en facebookstrategi som maksimerer webshoppens potentiale på sociale medier. Strategien har forhøjet webshoppens synlighed og salg på Facebook.

Læs mere om Facebook markedsføring her

Google Ads

Baseret på samme sæsonbetonet årshjul har vi udarbejdet og implementeret en annonceringsstrategi, som har forhøjet konverteringsværdien på Google Ads med cirka 60%.

Ved at videreudvikle kampagnestrukturen i Google Ads har det lykkes os at hæve spend og konverteringsværdi, samtidig med at vi også har hævet ROAS. ROAS afhænger naturligt af en balance mellem spend og værdi. En sænkning af ROAS hæver derfor som oftest spend. Det kræver derfor en masse analysearbejde, løbende at lægge den rigtige budstrategi, som sikrer den højeste mulige ROAS.

Læs mere om Google Ads her

Ny webshop i Magento 2

For at skabe den bedst mulige performance er vi ved at udvikle en helt ny webshop for Gør Det Selv Shop, som går live senere i 2021. 

GDS får en helt ny mobile first brugergrænseflade specielt designet til at give kunderne den bedst mulige brugeroplevelse. Hos Webto gør vi meget ud af at kundeoplevelsen er i top, og alle landingssider er responsive på telefon og tablet. 

Læs mere om webdesign her  

"Det kørte godt før, men nu kører det endnu bedre. Vi kan sagtens anbefale Webto, og det er faktisk allerede sket før. Vi bruger nemlig selv Webto til alting og alt kører som det skal." - Fortæller Heidi Dam Jensen, Markedsføringskoordinator hos Gør Det Selv Shop

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk