Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

B2B Auctions

B2B Auctions er en auktionsplatform, der har specialiseret sig i salg af overskudsmateriel, så som køretøjer, lastbiler, maritime dele, landbrugsudstyr og meget mere. 

Der handles bl.a. med materiel fra Politiet og Forsvaret, og alle interesserede virksomheder har mulighed for at oprette sig på deres website og deltage i budrunderne.

 

Se løsningen her

Auktionssystem

Alt salg af materiale foregår over et auktionssystem hvor virksomheder sælger deres overskydende materiel til andre virksomheder.

Vi har udviklet et skræddersyet auktionssystem i PHP på både dansk og engelsk, som giver en overskuelig oversigt for deres kunder. Auktionerne er tidsstyret, de giver et godt overblik over budsystemet og der kan laves autobud. 

Derudover har vi også udviklet et administrationssystem til B2B Auctions, hvor de kan administrere alle de solgte auktioner, trække statistikker og afregne kunderne. 

For at kunne lave dette er vi dykket godt ned i kundens forventninger, ønsker og alle de nødvendige funktioner. På denne måde kan vi i samarbejde med kunden bygge det mest optimale system for dem ved at kombinere vores viden.

Et tæt samarbeje og god funktionsbeskrivelse er i denne sammenhæng rigtig vigtig.

 

Læs mere om PHP udvikling her

PHP udvikling

Vi kan udvikle lige den løsning, du står og mangler. Om et er et auktionssystem eller noget helt andet, så er vi klar på udfordringen.

Vi har over 12 års erfaring og nogle vanvittigt dygtige udviklere til at klare de mere komplicerede opgaver.

Ta' en uforpligtende snak med os. Kontakt os på 71 99 48 40, klik på knappen her for at sende en mail eller udfyld kontaktskemaet herunder. 

 

Skriv til os på info@webto.dk

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk