Hvad er en god hjemmeside?

Når det kommer til hjemmesider, så får man, hvad man betaler for. Det kan ikke siges mere præcist.

En hjemmeside kan du selv lave på 5 min. Brug et program online, køb et domæne og sæt i gang…
Men bare fordi man laver hjemmesiden, betyder det ikke, at den kan ses eller bruges af andre. Ja faktisk kan den være ganske ubrugelig til det formål, man ellers havde regnet med.

Du kan sammenligne det med at bygge et hus. Næsten alle kan sammensætte nogle brædder og et tag. Så har du et skur. Men dit skur kan ingenting. Det har ikke elektricitet eller vand og varme. Selv det at få de mest basale elementer indbygget vil kræve et professionelt touch.

Og der er lang vej fra et skur til 5000kr op til et hus til flere millioner. Specielt i kvalitet og funktionalitet.

Forholdet mellem en selvkonstrueret hjemmeside og en komplet hjemmeside minder faktisk meget om forholdet mellem et skur og et hus. Alle kan bygge en hjemmeside, men alle kan ikke bygge en komplet hjemmeside.

En hjemmeside kan drive din forretning

Har du en butik? Sælger du varer? Sælger du services? Booker du møder med kunder? Hvordan fungerer driften i din virksomhed?

Alt dette kan en hjemmeside gøre for dig. Forestil dig at hjemmesiden er din butik og internettet er det største torv eller shoppingcenter i verden.

Det er stadig en voksende trend, at folk handler online i stedet for i en fysisk butik. Folk orienterer sig online og virksomheder markedsfører sig online.

” -handelsanalysen 2021 er i hvert fald ”normal”, da danskerne igen sætter en fantastisk rekord med en e-handelsomsætning på over 180 mia. kr.” (dansk erhverv)

Dansk erhverv forklarer altså, at e-handel vokser år efter år, på trods af Corona og verdenssituationen.

Når du markedsfører dig online, kan du overveje:
Hvis ikke du går på kompromis med din fysiske butik… Hvorfor skulle du så gøre det med din online butik?

Webto gør din hjemmeside til et forretningsværktøj:

Hos Webto har vi i 15 år specialiseret os i at lave hjemmesider som aktive forretningsværktøjer. Vi har altid bestræbt os på at levere en hjemmeside, som arbejder for dig mange år ud i fremtiden.

For det første laver vi altid hjemmesider i de nyeste versioner. Dette medfører sikkerhed og at hjemmesiden er up-to-date fra det sekund, hvor du tager den i brug. Vi sørger samtidig for, at hjemmesiden kører i et supporteret system mange år ud i fremtiden.

For det andet sikrer vi os, at I får adgang til et CMS (Content Management System), hvilket gør at hjemmesiden let kan forandres og redigeres af brugeren selv. Dvs. brugeren kan lave undersider, konstruere menuer, indsætte billeder og tekst også helt uden vores indblanding.

Vi gør hjemmesiden SEO optimeret på et teknisk plan. Det gør at hjemmesiden læses korrekt af Google og du har aktiv markedsføring via Google fra day one.

Vi håndtere serveren og hosting. Vi sørger for at hjemmesiden ikke har noget downtime – altså hjemmesiden ikke går ned i tidsperioder. Vi overvåger serveren og kan se hvad og hvor det går galt.
På den måde holder vi hjemmesiden sund og i live.

Når du får lavet en hjemmeside af Webto, så laves den af grafisk uddannede eksperter, som har sans for brugeroplevelsen. Deres designs gør at hjemmesiden er attraktiv, men samtidig overholder en grænse for hastighed.

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden.

Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse fra vores eksperter.

Indtast din e-mailadresse
Tilmeld nyhedsbrev nu.