Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Samlet strategi for Vikingbus

 

Vikingbus er en fusion mellem 17 af Danmarks busselskaber, som er gået sammen til et landsdækkende busselskab. Hos Webto er vi glade for at kunne stå for udviklingen af en samlet strategi for Vikingbus’ online markedsføring.

Strategien inkluderer udviklingen af en helt ny SEO-optimeret hjemmeside, migrering af online platforme og udarbejdelse af en markedsføringsstrategi, som er centreret omkring kanaler som Google Ads, Facebook Ads og Email marketing.

Gå til hjemmeside

Hjemmeside i TYPO3

Det smarte ved TYPO3 er at det er et open source CMS-system som giver optimale forhold når man vil designe brugervenlige, responsive og funktionsdygtige hjemmesider. Vikingbus havde brug for en hjemmeside, som dækker over alle lokale vikingbus sektioner i Danmark på både dansk og engelsk, samt et kontaktformularsystem som er både effektivt og brugervenligt.

På hjemmesiden har vi hos Webto designet en fuld oversigt over Danmark, som gør det nemt for besøgende at bevæge sig hurtigt til sit lokale kontor, mens de på få klik kan udfylde kontakformularen og få et tilbud på en rejse.

Læs mere om TYPO3 her 

Online Markedsføring

I tæt samarbejde med Vikingbus udarbejder vi en samlet markedsføringsstrategi for Vikingbus. Strategien er som sagt centreret omkring annoncer på Google og SoMe, samt Email Marketing.

Da Vikingbus tilbyder busrejser i både Danmark og i udlandet er annonceringsstrategien opsat med fokus på lokale kontorer i Danmark, såvel som internationalt. For at dække hele brugerrejsen har vi udarbejdet en komplet strategi som er designet til at bevæge brugeren igennem hele kunderejsen fra den initiale inspirationsfase til købsfasen.

For at interagere brugerne i den initiale base har vi udarbejdet en landsdækkende brandingsbaseret top-of-mind strategi som inspirerer kunden til handling. Igennem salgstragten er kunderejsen streamlinet med et design der spare brugerne for klik, hvilket gør det nemt for brugerne at fuldføre en konvertering. 

Læs mere om online markedsføring her 

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk