Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

NordicGolfers.com - Nordens største bookingportal for golfrejser

 

NordicGolfers.com er dit skandinaviske værktøj til at skabe et overblik, når golfturen skal planlægges. Vi giver dig inspiration, prisgaranti og kundeservice på dansk!

Se website

Kompleks løsning

Webto har sammen med Nordicgolfers udviklet en webløsning til formidling af golfrejser til hele skandinavien.  

Systemet er udarbejdet i en kompleks TYPO3 løsning med en central styring. Alle moduler og funktioner er skræddersyet til Nordicgolfers som sikrer både en optimal kundeoplevelse med hurtigt og højt flow samt en god administration som sparer ressourcer for personalet. 

Har du brug for hjælp til udvikling af en kompleks webløsning, så har Webto mere end 15 års erfaring. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres ønsker. 

 

 

” I vores bestræbelser på at bliver Nordens største bookingportal for golfrejser har Webto, været med på vores rejse og har ydet os værdifuld udvikling og assistance.
De moduler og features som vi får udviklet i et fælles samarbejdet er med til hele tiden at forbedre vores produkt for vores brugere.
Backend fungere for os rigtig godt, og vi opretter og vedligeholder nu vores dataflow fungere nu meget tilfredsstillende. ”.

 

Jess Krelskov og Christian Mathiassen - Direktør, nordicgolfers.com

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk