Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

NordicGolfers.com - Nordens største bookingportal for golfrejser

NordicGolfers.com er dit skandinaviske værktøj til at skabe overblik, når golfturen skal planlægges. De hjælper golfklubber og hoteller/resorts med at skaffe endnu flere gæster - og hjælper golfere med at få de bedste priser på deres golfrejse.

Hjemmesiden giver dig mulighed for at søge på tværs af lande, hvis du ikke selv har defineret din rejse endnu, men kan også hjælpe dig frem til præcis den golfrejse, du har i tankrne. 

Der sidder en masse gode mennesker bag, som yder rigtig god service til kunderne - og som for os er rigtig gode samarbejdspartnere. 

Se website

Kompleks løsning

Webto har sammen med Nordicgolfers udviklet en webløsning til formidling af golfrejser til hele skandinavien.  

Systemet er udarbejdet i en kompleks TYPO3 løsning med en central styring. Alle moduler og funktioner er skræddersyet til Nordicgolfers som sikrer både en optimal kundeoplevelse med hurtigt og højt flow samt en god administration som sparer ressourcer for personalet. 

Har du brug for hjælp til udvikling af en kompleks webløsning, så har Webto mere end 15 års erfaring. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres ønsker. 

 

 

” I vores bestræbelser på at bliver Nordens største bookingportal for golfrejser har Webto været med på vores rejse og har ydet os værdifuld udvikling og assistance.

De moduler og features som vi får udviklet i et fælles samarbejde er med til hele tiden at forbedre vores produkt for vores brugere.

Backend fungerer for os rigtig godt, og vi opretter og vedligeholder nu vores dataflow, som fungerer meget tilfredsstillende.”

 

Jess Krelskov og Christian Mathiassen - Partnere, nordicgolfers.com

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk