Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

FLOWCON

 

Flowcon introducerede verden for konceptet Pressure Independent Control Valve (PICV) i 1994. Siden har Flowcon udviklet sig til at være markedets ledende distributør af trykuafhængige ventiler i verden med over 10 millioner opsatte ventiler i over 60 lande. Missionen hos Flowcon er at PICV er verdens mest foretrukne kilde til nedkøling og ophedning i bygninger omkring i alle verdens lande og dermed påvirke miljøet ved at tilbyde bedre temperaturkontrol.

Gå til hjemmeside

Unik hjemmeside i TYPO3

Hos Webto har vi udarbejdet flowcon.com i TYPO3. Hjemmesiden indeholder +500 landingssider i 3 sprog på engelsk, kinesisk og russisk. Flowcon kom til os fordi de havde brug for at få specialudviklet deres hjemmeside i PHP.

Læs om TYPO3

Filtreringssystem

Flowcon har siden 90’erne gennemført hundredvis af projekter. Hjemmesiden skaber en oversigt som gør det muligt for Flowcons kunder at filtrere projekterne udfra geografi, type og løsning. Det skaber en klar oversigt, som gør det nemt for brugerne at finde præcis det som der er relevant for dem.

Myflowcon

Projektet indeholder også kundeportalen Myflowcon, som indeholder et helt univers af specialudviklet features. Det indeholder b.la. ’Flowcon Energy Calculator Tools’, som gør det muligt for brugerne at beregne hvor meget energi de kan spare med PICV, og så indeholder det f.eks. også ’Flowcon Product Selection Tool’, som gør det nemmere for brugerne at vælge det helt rigtige produkt som passer til dem.

Læs om PHP udvikling her

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk