Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Wordpress hjemmesider til alle behov

Med en Wordpress hjemmeside fra Webto får du designet og opsat en moderne samt responsiv hjemmeside med mange funktioner. Wordpress er et godt valg til websites, som du selv kan ændre dit indhold på nemt og enkelt. Wordpress er fleksibelt og nemt at bruge.

Med en Wordpress hjemmeside fra Webto får du blandt andet:

  • Personligt design
  • Brugervenligt og anerkendt CMS
  • Responsivt design der virker på mobiler og tablets
  • Mange tilkøbsmuligheder og udvidelser

Ny Wordpress-løsning

Vi kan overtage og hjælpe med din eksisterende Wordpress eller lave dig en ny hjemmeside fra bunden. Begge dele er noget, vi har mange års erfaring med. Ønsker du en ny hjemmeside, så vil stort set alt blive lavet for dig. Det eneste du skal gøre, er at sende designønsker, tekster og billeder til hjemmesiden, så udarbejder vi selve designet til dig, indsætter materialet og underviser dig herefter.

Vores søsterselskab Wuo er specialiseret i WordPress og besidder stor erfaring med flere forskellige pagebuilders og plugins, der alle er styret igen CMS WordPress. Leder du efter hjælp til din nuværende hjemmeside? - Så står vi også klar til at hjælpe dig

Hvad koster en hjemmeside?

Løber du ind i problemer eller får nye ønsker undervejs, så sidder vores support-team klar til at hjælpe dig. 

Vi udarbejder nye hjemmesider i Wordpress fra 4.995,- + moms, En professionel hjemmeside, med de nyeste design og interaktive funktioner kan ligge på omkring 25.000,- + moms.

Kontakt os for en snak om en Wordpress hjemmeside på 71 99 48 40 eller info@webto.dk


Læs mere om vores basis hjemmesider

UDVALGTE WORDPRESS REFERENCER

Unikke hjemmesider udviklet i Wordpress

Team Legaard

Teamlegaard.dk er en side for Legaard familien, der dyrker motocross på professionelt plan. Her kan sponsorer og andre interesseret følge med i motocrossverden.

Se case

Montagehuset

Montagehuset er professionelle montører af hårde hvidevarer. Deres Wordpress hjemmeside giver et godt overblik over deres styrker.

Se case

Wuo

WUO er vores søsterselskab, hvorigennem vi kun laver Wordpress hjemmeside. Vi har lige givet wuo.dk en makeover og udviklet den i Wordpress.

Se case

R.N. Byggekonsulent

R.N. Byggekonsulent yder professionel byggerådgivning og udførelse af håndværk. De rummer både energivejledning, byggetilsyn, køberrådgivning og meget mere.

Se case

Skal vi også lave en Wordpress hjemmeside til dig?

Ring 71 99 48 40 Skriv til info@webto.dk

Wordpress support og hjælp

Vi har i mange år udarbejdet websites i Wordpress, så har din Wordpress-webløsning brug for en kærlig hånd eller driller funktionaliteten, så kontakt os endelig.
 

Priser & klippekort


Timepris: 925,-

Klippekort
10 timer = 849,- pr. time
25 timer = 799,- pr. time
50 timer = 749,- pr. time
100 timer = 695,- pr. time
Priser er uden moms. 

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

Historien bag Wordpress

Wordpress startede officielt tilbage i 2003 med stor fokus på blog-funktionalitet og muligheden for at kunne kombinere denne med eksterne moduler og et stort udvalg af forskellige designs. 

Siden har Wordpress med stor hastighed taget mange markedsandele for større og mere komplekse systemer. Wordpress er et mindre CMS, der håndterer små og mellemstore websites super godt. Systemet er brugervenligt og nemt at gå til og der findes mange moduler og funktioner som nemt kan udvide løsningen med en masse funktionalitet. 

Wordpress er et af de mest udbredte systemer til at bygge hjemmeside. Pt. er ca. hver tredje hjemmeside bygget i systemet. 

Markedsføring til din hjemmeside

Vi tilbyder en række forskellige markedsføringstiltag til din nye hjemmeside. Det er en rigtig god idé at overveje, om det ikke kunne være en stor fordel at få disse ting med, når du køber ny hjemmeside. 


 KONTAKT OS

Lad mig hjælpe, hvis du er interesseret

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03