Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Wordpress hjemmesider til alle behov

Med en Wordpress hjemmeside fra Webto får du designet og opsat en moderne samt responsiv hjemmeside med mange funktioner. Wordpress er et godt valg til websites, som du selv kan ændre dit indhold på nemt og enkelt. Wordpress er fleksibelt og nemt at bruge.

Med en Wordpress hjemmeside fra Webto får du blandt andet:

  • Personligt design
  • Brugervenligt og anerkendt CMS
  • Responsivt design der virker på mobiler og tablets
  • Mange tilkøbsmuligheder og udvidelser

Vi kan overtage og hjælpe med din eksisterende Wordpress eller lave dig en ny hjemmeside fra bunden. Begge dele er noget, vi har mange års erfaring med. Ønsker du en ny hjemmeside, så vil stort set alt blive lavet for dig. Det eneste du skal gøre, er at sende designønsker, tekster og billeder til hjemmesiden, så udarbejder vi selve designet til dig, indsætter materialet og underviser dig herefter.

Løber du ind i problemer eller får nye ønsker undervejs, så sidder vores support-team klar til at hjælpe dig. 

Ny Wordpress-løsning

Vi udarbejder nye hjemmesider i Wordpress fra 4.999,- + moms. Kontakt René på 92 82 22 03 eller skriv til ham på mail: rene@webto.dk.

SE MERE   RING TIL RENÉ   SKRIV TIL RENÉ

WORDPRESS SUPPORT & HJÆLP

Vi har i mange år udarbejdet websites i Wordpress, så har din Wordpress-webløsning brug for en kærlig hånd eller driller funktionaliteten, så kontakt os endelig.
 

Priser & klippekort


Timepris: 925,-

Klippekort
10 timer = 849,- pr. time
25 timer = 799,- pr. time
50 timer = 749,- pr. time
100 timer = 695,- pr. time
Priser er uden moms. 

HISTORIEN BAG WORDPRESS

Wordpress startede officielt tilbage i 2003 med stor fokus på blog-funktionalitet og muligheden for at kunne kombinere denne med eksterne moduler og et stort udvalg af forskellige designs. 

Siden har Wordpress med stor hastighed taget mange markedsandele for større og mere komplekse systemer. Wordpress er et mindre CMS, der håndterer små og mellemstore websites super godt. Systemet er brugervenligt og nemt at gå til og der findes mange moduler og funktioner som nemt kan udvide løsningen med en masse funktionalitet. 

Wordpress er et af de mest udbredte systemer til at bygge hjemmeside. Pt. er ca. hver tredje hjemmeside bygget i systemet. 

Lad mig hjælpe, hvis du er interesseret

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03