Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Professionel skræddersyet hjemmeside

Få skræddersyet din egen profesionelle hjemmeside fra 24.995,-

Vi designer og udvikler hjemmesider der gør, at du kan fokusere på det din virksomhed, er bedst til. Med mere end 10 års erfaring i udvikling, design og optimering af hjemmesider sammensætter vi den helt perfekte hjemmeside til dig og din virksomhed. Hos os kan alle ønsker imødekommes og det som ikke er standard, udvikler vi fra bunden. Vi har specialiseret os i at udvikle unikke og individuelle løsninger i PHP. Vi kan derfor tilbyde dig en professionel hjemmeside, som fører dine ideer ud i livet.

Du kan læse mere om PHP udvikling hos Webto lige her.

Kontakt os  Estimér projekt

 

Unik hjemmeside i responsivt design 

Hjemmeside bliver lavet i responsivt design, hvilket betyder, at den fremstår mere stilfuld og moderne. Derudover betyder det også, at hjemmesiden ændrer udseende og tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er blevet mere og mere vigtig med tiden, og det er noget som Google går meget op i, når de rangerer hjemmesiderne.

 

Få løbende support hos Webto

Du vil efter udarbejdelsen få adgang til systemet og guide til brug, så du selv fremadrettet kan opdatere din hjemmeside, hvis du har brug for det. Til denne løsning følger der 30 dages gratis support, ellers har vi udover et support-team klar til at hjælpe.

Vores professionelle hjemmeside er et godt valg til alle typer løsninger, fra det lille website til de store avancerede systemer. Et utroligt fleksibelt og skalerbart system.

Hosting fra 199,- pr. mdr.
Vores hostingmiljø sikrer maksimal hastighed og sikkerhed for din hjemmeside. Vi benytter os af seneste teknologi, har fuld backup så din hjemmeside og du er derfor i de absolut bedste hænder hos os.

Professionel hjemmeside

  • Meget brugervenligt og anerkendt CMS system
  • Responsivt udseende / Tilpasning til mobil og tablets
  • Vælg op til 3 moduler, f.eks. nyhedsmodul, dynamisk formular-bygger eller nyhedsbrev
  • Ubegrænset antal sider i systemet - vi opsætter op til 20 sider for dig (menu-/undermenupunkter)
  • Mange tilkøbsmuligheder/udvidelsesmuligheder
  • 1 times undervisning
  • 30 dages gratis support
  • Dedikeret mail-løsning med fri plads og antal mailkonto
  • HTTPS/SSL inkluderet
  • Meget mere

For mere info

RING TIL RENÉ  SKRIV TIL RENÉ

Brug knapperne eller ring på 92 82 22 03

FÅ EN HJEMMESIDE DER RYKKER

Hos Webto er du sikret en flot mobilvenlig hjemmeside med SEO’en i orden

Begge vores hjemmesideløsninger, basic og professionel, opnår et ydeevneresultat på minimum 95 via Googles PageSpeed Insights (PSI). Det betyder, at alle vores hjemmesider, udover at være pæne, også fungerer optimalt på det tekniske. Dette har stor betydning for både brugeroplevelsen, men samtidig også for hjemmesidens placering på Google. Her er den tekniske SEO i top, uden at det behøver at koste for mange penge.

Så hvorfor gå på kompromis med ydeevnen i forhold til prisen, når man kan få en billig hjemmeside med høj ydeevne hos os?

TEST DIN EGEN HJEMMESIDE  KONTAKT OS

VI LAVER WEBLØSNINGER MED WEBTILGÆNGELIGHED

Hos Webto udvikler vi webløsninger, der er godkendt efter webtilgængelighedsloven, WCAG 2.1 niveau AA standarden, hvilket betyder at alle vores webløsninger let kan tilgås af alle brugere, herunder brugere med handicap.

Retningslinjerne i loven er defineret ud fra et EU-direktiv, baseret på WCAG 2.1 og hertil er der lavet nogle vigtige deadlines for, hvornår man senest skal have overholdt lovens krav.
 

LÆS MERE OM LOVEN HER

EN STÆRK PARTNER

Vi har mere end 300 projekter bag os, og kalder os derfor for eksperter. Vi ønsker at være en stærk partner i et godt og stabilt samarbejde og yde en suveræn service til en fair pris.

Vi udvikler vores hjemmesider i CMS-systemet TYPO3. TYPO3 CMS er det rigtige valg til alle typer løsninger, fra det online visitkort, til de store avancerede systemer. TYPO3 er utrolig fleksibelt og skalerbart.

Lad mig hjælpe, hvis du er interesseret i en professionel hjemmeside

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03