Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

En professionel skræddersyet hjemmeside

Få skræddersyet din egen professionelle hjemmeside fra 19.995,-

Vi designer og udvikler hjemmesider der gør, at du kan fokusere på det din virksomhed, er bedst til. Med mere end 10 års erfaring i udvikling, design og optimering af hjemmesider sammensætter vi den helt perfekte hjemmeside til dig og din virksomhed. Hos os kan alle ønsker imødekommes og det som ikke er standard, udvikler vi fra bunden. Vi har specialiseret os i at udvikle unikke og individuelle løsninger i PHP. Vi kan derfor tilbyde dig en professionel hjemmeside, som fører dine ideer ud i livet.

Du kan læse mere om PHP udvikling hos Webto lige her.

Kontakt os  Estimér projekt

 

Hvorfor en professionel hjemmeside?

En professionel hjemmeside er til dig, der ønsker et gennemarbejdet unikt design og en hjemmeside med funktioner skræddersyet til din virksomhed. Det kan eksempelvis være en sorteringsmulighed af de produkter/services du tilbyder, et login til en speciel database, et auktionssystem eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser! Vores udviklere kan nemlig kode lige den funktion, du ønsker på din hjemmeside. Og de tager gerne en udfordring op.

 

Unik hjemmeside i responsivt design 

Hjemmeside bliver lavet i responsivt design, hvilket betyder, at den fremstår mere stilfuld og moderne. Derudover betyder det også, at hjemmesiden ændrer udseende og tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er blevet mere og mere vigtig med tiden, og det er noget som Google går meget op i, når de rangerer hjemmesiderne.

 

Få løbende support hos Webto

Du vil efter udarbejdelsen få adgang til systemet og guide til brug, så du selv fremadrettet kan opdatere din hjemmeside, hvis du har brug for det. 

Vores professionelle hjemmeside er et godt valg til alle typer løsninger, fra det lille website til de store avancerede systemer. Et utroligt fleksibelt og skalerbart system. Og så er det brugervenligt for både dig - og dine kunder.

Professionel hjemmeside

  • Meget brugervenligt og anerkendt CMS system
  • Responsivt udseende / Tilpasning til mobil og tablets
  • Vælg op til 3 moduler f.eks. nyhedsmodul, dynamisk formular-bygger eller nyhedsbrev
  • Ubegrænset antal sider i systemet - vi opsætter op til 20 sider for dig
  • Mange tilkøbs-/udvidelsesmuligheder
  • 1 times undervisning
  • Dedikeret mail-løsning med fri plads og antal mailkonto
  • HTTPS/SSL inkluderet
  • Meget mere...

For mere info

RING TIL RENÉ  SKRIV TIL RENÉ

Brug knapperne eller ring på 92 82 22 03

UDVALGTE PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

Skræddersyet hjemmesider med specielle features

BIOTRANS

Biotrans er en stor intern platform til håndtering af transport, fyldning og tømning af tanke. Vi har udviklet deres intranet og styringsværktøj til at holde øje med affaldsbeholderne.

Se case

Alfa Kviste

Alfa Kviste specialiserer sig i præfabrikerede kviste til montering på dit hus. På hjemmesiden kan du finde den rette kvist til dig.

Se case

B2B Auctions

B2B Auctions er en auktionsplatform til salg af materiel, køretøjer m.m. mellem virksomheder. Det er udviklet helt fra bunden i PHP af vores udvikler.

 

Se case

Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning

tf-tandskade.dk er en forening, hvor man kan anmelde tandskader - både for patienter og tandlæger. Der er både anmeldelsesskema, NEM ID validering m.m.

Se case

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

Få løbende support hos Webto

Du vil efter udarbejdelsen få adgang til systemet og guide til brug, så du selv fremadrettet kan opdatere din hjemmeside, hvis du har brug for det.

Vores professionelle hjemmeside er et godt valg til alle typer løsninger, fra det lille website til de store avancerede systemer. Et utroligt fleksibelt og skalerbart system.

Hosting fra 199,- pr. mdr.
Vores hostingmiljø sikrer maksimal hastighed og sikkerhed for din hjemmeside. Vi benytter os af seneste teknologi, har fuld backup så din hjemmeside og du er derfor i de absolut bedste hænder hos os.

Markedsføring til din hjemmeside

Vi tilbyder en række forskellige markedsføringstiltag til din nye hjemmeside. Det er en rigtig god idé at overveje, om det ikke kunne være en stor fordel at få disse ting med, når du køber ny hjemmeside. 


 KONTAKT OS

Lad mig hjælpe, hvis du er interesseret i en professionel hjemmeside

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03