Har du nogensinde prøvet at køre Porsche? Det føles godt!

Bilen er elegant, både i design og funktionalitet. Hos Webto ved vi, at det samme gælder hjemmesider.
Ligesom med biler kan du også vælge at købe en hjemmeside, hvor designet, funktionaliteten og brugervenligheden er i topklasse.

Når man som kunde, handler biler på nettet – så er den sidste del af kunderejsen, for at de vælger en forhandler, selvfølgelig kvalitetsstemplet – en professionel hjemmeside.

Og intet skriger: ”hej, jeg vil gerne købe denne her fantastiske Porsche” som en hjemmeside, der føles som en Porsche.

Online annoncering af dine biler

Dybest set handler løsningen om online annoncering af dine biler. Det handler om, at kunden kan se og interagere med dine biler gennem hele købsprocessen og de bekræftes i deres valg lige fra Bilbasen til din personlige hjemmeside.

Du starter annoncering af bilen på Bilinfo, som giver dig muligheder for at annoncere og sælge dine biler digitalt på andre platforme som Bilbasen, DBA og din fremtidige Webto hjemmeside.
Allerede på det tidspunkt kan kunden finde din bil på din nye hjemmeside, uden at du skal oprette bilen flere steder!

På platformene Bilbasen og DBA er der søgebaseret annoncering, hvor kunderne browser biler fra hele landet. Når kunden går videre herfra og til din hjemmeside så ser de gerne bilen igen og på din hjemmeside bliver kunden bekræftet i, at bilen er det rigtige valg.

Spar tid

Hos Webto ser vi stor værdi i at kunne spare tid hos dig – forhandleren.

Fordi vi udvikler integrationen til din hjemmeside, så den bliver direkte forbundet med Bilinfo og Bilbasen, så du kun skal arbejde med dine biler ét sted og hjemmesiden opdateres automatisk. Aldrig mere skal du ajourføre din hjemmeside.

Så kan du fokusere på dit arbejde og dine kunder, og lade hjemmesiden passe sig selv.

Historien om Bilinfo

Når man sælger biler på nettet, så starter det med Bilinfo. Platformen har mange års historik og fungerer flydende med de services, hvor biler købes af kunder, såsom Bilbasen, DBA osv.

Bilinfo startede med udgangspunkt i et system, der gjorde hverdagen for bilsælgeren væsentlig nemmere. Omdrejningspunktet for systemet var behovet for at kunne følge brugtbilmarkedet bedre. Over tid er systemet blevet et online værktøj for den professionelle bilsælger og en af de mest brugte søgemaskiner i dag.

Hos Webto er vi udelukkende interesseret i at skræddersy din hjemmeside, så den fungerer fejlfrit med Bilinfo. Vi ved godt, at Bilinfo er den mest brugte platform – og derfor gør vi den bare endnu lettere at bruge.

Unikt webdesign

Man må indrømme, at når det kommer til Porsche, så er designet nøglen til succes! Hos Webto har vi dedikerede grafikere som ikke laver andet end at skabe unikke designs, der føles lækkert.

Når du køber en hjemmeside af os, så har du mulighed for at få lavet et unikt design. Designet tager højde for lige præcis den type forhandler, du er. Er du specialiseret inden for motorsport? Leasing? Eller andre interessante områder, så laver vi gerne dit personlige udtryk!

Hvad kan en hjemmeside fra Webto?

Webto leverer hjemmesiden fuldent, med alt funktionalitet.

  • Integration til Bilinfo og Bilbasen (slip for at oprette bilen flere gange)
  • Unikt design som fungerer optimalt på alle platforme, mobil, tablet og computer.
  • Nemt administrationssystem som kan fås på flere sprog. 
  • Adgang til hjælp og support
  • Meget brugervenligt og anerkendt administrationssystem
  • Ubegrænset antal sider i systemet
  • HTTPS/SSL inkluderet

Læs mere om løsningen på dette link:

Eller besøg vores referencer:

Vemmelev Auto
Freck Autoteknik
Drivemade

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden.

Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse fra vores eksperter.

Indtast din e-mailadresse
Tilmeld nyhedsbrev nu.