Giv dit budskab luft under vingerne

Styrk dit brand – Flotte dronevideoer & fotos fra luften.

Med dronefotos og dronevideo i høj kvalitet, får du muligheder for at vise din begivenhed, lokation eller fortælling fra et helt nyt perspektiv.

Tag dit projekt til nye højder med professionel dronevideo

Med dronefotos får du et fantastisk overblik, når du ser et byggeprojekt, en begivenhed eller firmaets domicil fra luften. Både fotos og video fra drone kan nemt stå selvstændigt og giver et helt andet indblik i det pågældende motiv, når du ønsker at fortælle den gode historie.

Du vil desuden kunne styrke en større fortælling ved at inkludere billeder eller video fra drone – det kan f.eks. være til en profilvideo af din virksomhed, et medarbejderportræt eller et byggeprojekt, som har et omfang, der kan underbygges af perspektivet fra luften.

Se priser her Læs om vores videoproduktion

Vi har leveret droneskud til

Få det perfekte overblik med flotte dronefotos

Vi har erfaring fra mange typer drone-fotos, når det gælder foto og video. Vi har lavet luftbilleder fra events, indendørs gennemflyvning af lokaler og følgebilleder på personer og køretøjer.

Vores droneoperatør leverer altid højopløselige fotos og vi kan redigere alle dronefotos til dig in-house, så det passer ind i visionen for dit brand.

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du skal have dronemateriale, og derfor er vi agile i vores planlægningsproces, hvis eksempelvis vind og vejr forhindrer en optagedag.

Ny affaldsordning i
Slagelse Kommune

I forbindelse med udrulning af den nye affaldsordning i Slagelse Kommune havde kommunen brug for en video, som kunne vise omfanget af projektet, hvor der skulle uddeles ca. 30.000 skraldespande til kommunens husstande.

Filmens omdrejningspunkt er rejsen, som hver enkelt skraldespand har, før den står i indkørslen hos en borger i kommunen.

Ved brugen af overbliks-klip i samleprocessen i hallen og følgeklip af lastbilerne, som kører ud fra pladsen, understøttede det videoens fortælling.

Luftfotos med drone
fra

2.499,-

ex. moms.

Få luftfotos med drone af ejendom, events, byggeprojekt eller flåden af maskiner.

 • Op til 30 min. flyvning
 • Minimum 5 billeder
 • Redigering af fotos
 • Panoramafoto muligt
 • 1 lokation
 • 1 redigeringsrunde

Enkeltstående Droneklip
fra

4.499,-

ex. moms.

Dronevideo til dit projekt, hvor du får alt råmaterialet og en simpel redigering, hvor musik og grafik kan tilkøbes.

 • Op til 45 min. flyvning
 • Simpel redigering
 • Varighed ca. 45 sek.
 • Video i 4K-kvalitet
 • 1 lokation
 • 1 redigeringsrunde

Komplet dronevideo
fra

7.499,-

ex. moms.

En komplet dronevideo, som kan understøtte en fortælling eller profil-video af din virksomhed.

 • Op til 60 min. flyvning
 • Fuld redigering
 • Varighed 45-60 sek.
 • Video i 4K-kvalitet
 • Flere lokationer
 • 2 redigeringsrunder

Vores droneopgaver

Drengerøvsaften 2024

I vores After Movie fra Drengerøvsaften kombinerede vi håndholdt videomateriale med drone-skud for at få en følelse af, at være med helt tæt på, samt overbliksklip fra drone-materialet.

Ny affaldsordning i Slagelse

I forbindelse med den nye affaldsordning, som skulle rulles ud af Slagelse Kommune, kontaktede de os for at få produceret en film, som viser processen i at gøre de nye skraldespande klar.

Biografspot for GS Beklædning

I samarbejde med tøj-afdelingen i XL Byg Slagelse lavede vi en profil-film, hvor vi kombinerede håndholdt video med indendørs droneflyvning og derved skabte en “tur rundt i butikken”-video.

Dronefilm fra julemarked

I vores promotion fra Drengerøvsaften 2024 kombinerede vi håndholdt videomateriale med drone-skud for at få et blandet indtryk af at være med tæt på samt overbliksklip fra drone-materialet.

Ejendomsfotos

I vores promotion fra Drengerøvsaften 2024 kombinerede vi håndholdt videomateriale med drone-skud for at få et blandet indtryk af at være med tæt på samt overbliksklip fra drone-materialet.

Profilvideo for Altisik

Sammen med Altisik ApS fik vi produceret en profilfilm, som kunne fortælle om deres service-områder, ekspertise i certificeringer samt informere om deres 40 års erfaring i rådgivning og undervisning om sikre maskiner.

Hvad får du?

Stabil video

Den indbyggede gimbal i dronen sikrer, at videoen er stabil og uden rystelser.

Video i 4K

Vi kan levere højopløseligt materiale i både Full HD og 4K-opløsning

Højopløselige fotos

Vores drone tager fotos i et højopløselig format, hvor opløsningen er høj og det kan redigeres.

Forskellige formater

Vi kan levere både fotos og video i flere forskellige formater til dit projekt.

Topfart på 57 km/t

Topfarten gør det muligt at lave klip, hvor man følger forskellige køretøjer.

Certificeret pilot

Vi har styr på drone-reglerne og sørger for, at vi filmer din idé uden at overtræde loven.

In-house redigering

Vores egen dronepilot redigerer både fotos og klipper video sammen in-house.

Du er ejer materialet

Når du har haft besøg af os får du naturligvis alt materialet og har de rettighederne til det.

Vejret er desværre ikke noget, vi kan styre, så derfor kan det blive nødvendigt at planlægge en ny optagedag, hvis det regner, sneer eller blæser for meget.

Det korte svar er “nej”. Men med de rette certifikater og tilladelser kan man meget. Afhængig af den geografiske placering er der forskellige afstandkrav til mennesker, bygninger, lufthavne, politistationer, fænglser mv.

Kontakt os gerne og lad os sammen finde ud af, om din idé til drone-materiale kan lade sig gøre. Du kan også besøge dronezoner.dk, hvis du selv vil tage et kig.

Når vi har færdiggjort en film og sendt den afsted til kunden sletter vi ikke alle filerne. Vi gemmer som udgangspunkt filerne i mindst 1 måned.

Vores droner er godkendt efter alle EU-reglerne og vores drone-operatører har certifikat til at må flyve. Dronens indbyggede gimbal sørger for, at du får billeder eller video fra luften uden rystelser.

Vores brug af avanceret drone-teknologi sikrer, at vi kan levere høj kvalitet luftfoto og -video, der opfylder alle lovmæssige krav og sikkerhedsstandarder.

Når du får leveret dine drone-filer er det altid i en høj opløsning. Fotos er taget på en 12MP sensor og video bliver typisk leveret i 4K.