SMV:Digital tilskud

Få tilskud til virksomheden med SMV:Digital.

Erhvervsstyrelsen vil gerne hjælpe små og mellemstore virksomheder i gang med deres digitale strategi og grønne omstilling.

Få et SMV:Digital tilskud på op til 250.000 kr.

Erhvervsstyrelsen vil gerne hjælpe små og mellemstore virksomheder i gang med deres digitale strategi og grønne omstilling.

Det betyder, at hvis du som virksomhed, opfylder kravene, ansøger, og vælger Webto som din rådgiver, så kan du modtage tilskud på op til 250.000kr. til rådgivning inden for automatisering, digitalisering og udvikling af e-handel.

Vi er registreret rådgiver.

Hos Webto er vi registreret rådgiver i SMV:Digital Rådgiverdatabasen.
Det betyder, at du kan ansøge om tilskud igennem os.

Webto er et erfarent IT-hus, der gennem mange år i webbranchen er blevet godkendt til at håndtere økonomiske vækstpuljer udstedt af SMV:digital.

Det betyder, at vi opfylder de kriterier, der eksisterer omkring rådgiver rollen hos SMV:digital. Dette indebærer at vi overholder bestemte kompetencer, specialer, referencer, digital sikkerhed og erfaringer inden for e-handel m.m.

Det er essentielt, at SMV digitale rådgivere udøver en loyal og kvalificeret rådgivning og anviser til de løsninger på markedet, som bedst tilgodeser kundens konkrete behov. Dette ser vi som vores fornemmeste opgave.

Tilskuddet som findes i disse SMV digitale puljer giver os altså mulighed for at hjælpe vores kunder i mål med digitale projekter, der vækster deres forretning.

Læs mere om SMV:Digital:

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine digitale mål.

SMV:Digital er en tilskudsordning målrettet små og mellemstore virksomheder. 

Din virksomhed kan søge SMV:digital hvis:

  • Virksomheden har et dansk CVR-nummer
  • Virksomheder med en omsætning på maksimalt 50 mio. euro eller en balance på maksimum 43 mio. euro (man må gerne overskride maksimum for enten omsætning eller balance, men ikke begge på samme tid)
  • Virksomheder der ikke har modtaget statsstøtte, der overstiger 200.000 euro, svarende til ca. 1,5 mio. kr., i indeværende og de to foregående regnskabsår.

Ansøgere til tilskud på 25.000 kr.:

  • Virksomheden skal have mellem 2-49 fuldtidsansatte

Ansøgere til tilskud på 50.000 kr.:

  • Virksomheden skal have mellem 2-249 ansatte

Ansøgere til tilskud på 100.000 kr.:

  • Virksomheden skal have mellem 3-249 fuldtidsansatte i seneste aflagte regnskab
  • Virksomheden skal have en omsætning på minimum 2 mio. kr. i seneste aflagte årsregnskab 

Ansøgere til tilskud på op til 250.000 kr.:

  • Virksomheden skal have mellem 3-249 fuldtidsansatte i seneste aflagte regnskab
  • Virksomheden skal have en omsætning på minimum 2 mio. kr. i seneste aflagte årsregnskab 
  • Virksomheden skal være afklaret omkring teknologivalg og herunder have udarbejdet en business case for investering i ny hardware eller software

Du kan, som sagt, ansøge om op til 250.000 kr.

Der kan kun ansøges til ét forløb ad gangen, og har virksomheden tidligere modtaget et tilskud, skal dette forløb være afsluttet og afrapporteret til Erhvervsstyrelsen, før man kan ansøge på ny. 

Der er løbende ansøgningsfrist til SMV:Digitals puljer.

Sagsbehandlingen for ansøgninger er op til 6 uger. 

Du kan være på forkant ved at forberede en ansøgning allerede nu. Du skal logge på med virksomhedens NemID. 

Har du planer om at indsende en ansøgning, så kontakt os gerne. Sammen kan vi udarbejde en ansøgning som konkretiserer alle ansøgningens krav og tildelingskriterier. 

Når din ansøgning er gået igennem, og Erhvervsstyrelsen har indvilliget i at yde tilskud til din virksomhed, så holder vi et fælles opfølgningsmøde om, hvordan I får mest muligt ud af tilskuddet, og hvordan vi bedst vækster jeres forretning. 

Hos Webto har vi specialiseret os i PHP Udvikling og kan udføre unikke løsninger til din hjemmeside eller webshop. Du kan derfor benytte denne mulighed til at få udviklet nye specialiseret løsninger til din hjemmeside, som bedst brander din virksomheds styrker på markedet.

Har du fuldstændig styr på hjemmesiden, og vil du hellere forøge hjemmesidens konkurrencedygtighed i form af SEO eller annoncer på bl.a. Google eller Facebook, så er dette en god mulighed for at udvide på disse kanaler, og skabe en samlet strategi for din markedsføring der maksimerer potentialet for vækst mange år frem. 

Hos Webto har vi i flere cases samarbejdet med virksomheder med forskellige målsætninger, hvor vi hjalp dem på konsulentbasis. Hertil afstemning om diverse opgaver samt kravspecifikation af det ønskede produkt.

Det er altid en god ide at konsultere sig, når man investerer i et IT-projekt. Hos Webto er vores speciale hjemmesider og vi kan derfor yde en erfaren assistance i den forbindelse.

En hjemmeside er et yderst komplekst produkt. Behovet for en hjemmeside findes oftest i udstrækning af den forretningsmodel, som kunden har. Hjemmesiden skal i de fleste tilfælde afspejle alle de funktioner, som kunden bruger i sin normale drift.

Har du en butik, hvor du både sælger detailvarer samt konfigurerbare varer? Så skal din webshop fungere i samarbejde med butikken og den type af varer du sælger. Webshoppen skal kunne sælge de samme varer og beregne prisen på varerne uden det har nogen negativ indflydelse på driften. Kundens valgmuligheder skal være fuldstændig ens, om de handler i butikken eller online.

Det er her, at konsulenten kommer ind i billedet. Fordi det, at tegne og forklare sin drift så andre forstår den, og konvertere denne drift til et IT-redskab, er utrolig svært. Som mennesker opstiller vi vores organisationer og arbejde i et kompliceret netværk af afhængige funktioner og processer – f.eks. kommunikerer vi sammen langt mere end man lige tror. Det, at få et program til at gøre det samme, kan være udfordrende.

Når du ansøger SMV:digital støtten, så vil en del af budgettet gå til at sikre, at vi som konsulenter kan træde ind og hjælpe med afstemning og kravspecifikationen. Så dine driftsmæssige behov lettest konverteres om til et IT-redskab der vil gavne jeres forretning mange år ud i fremtiden.

Lad os tage en snak om, hvad der kunne være godt for din virksomhed, at bruge sådan et tilskud til.