Shopify importer

Importer dine data til Shopify fleksibelt og hurtigt.

Spar tid og kræfter med Shopify Importeren – Automatiseret datatransport, der frigiver ressourcer til din virksomhed.

Opret dit varelager på Shopify så let som ingenting.

Vores system behandler og eksporterer til Shopify, med de nødvendigt oprettede attributter, kategorier, leverandør, vægt, antal, købspris, osv. Her tager importeren alle varianter i betragtning, og hvis der er data tilgængeligt om størrelser, farver mm. så vil det også importeres.

Vi kan endda hente fra flere sider og filer, med forskellig opsætning, hvis dette er nødvendigt. Der er få begrænsninger, for hvad vores migrering kan håndtere og hvor den kan hente fra. Hvis datagrundlaget ikke allerede findes, kan vi også være behjælpelige med at danne den nødvendige data.

Importer CSV-filer eller varelager.

Det virker således at vi kan importere data, omkring dine ønskede varer, der så indskydes på dit varelager. Det kan være varer til dropshipping fra leverandøren, en CSV-fil eller et varelager du allerede har i et andet system.

Vores importer kan bruges til forskellige opgaver, både førstegang simportering af varer og løbende import efterfølgende hvor der opdateres antal, priser mm.

Hold dit Shopify lager up-to-date.

Opret produkter i 100 vis uden behov for et hold af produktmedarbejdere og hold det løbende opdateret. Lageret kan køre med en fast synkronisering der holder lageret oplysninger up to date.

Opstår der behov for at importere varer igen, kan vi let tilføje igen også selvom de kommer fra et helt andet format.

Hvis det er en topprioritet for dig at holde dit lager og dine priser up-to-date så har du et stort arbejde foran dig, hvis du vil gøre det manuelt.

Med en vores importer kan du springe de manuelle handlinger over og sikre dig at dit lager altid er up-to-date helt automatisk.

Datamigrering.

Hos Webto er vi efterhånden lige så gode til datamigrering, som vi er til at lave hjemmesider.

Det skyldes simpelt hen at vi har lavet så utroligt mange opgaver der involverer datamigrering.

Det er meget normalt at man, ved opstart af en webshop, ikke har 100% styr på dataen omkring sine varer, leverandører, priser osv. Mange undervurderer dog samtidig den opgave som findes i at strukturere denne data. Men du skal ikke have særlig mange produkter før datastruktur begynder at betyde rigtig meget for din forretning.

Derfor levere vi datamigrering, og derfor arbejder vi ud fra det datagrundlag du har – og hjælper dig med at skaffe data, hvis du ikke har den i forvejen.

Shopify dropshipping.

Med dropshipping handler det om at få alle leverandørernes varer ind. Hvis leverandøren ikke har de nødvendige emner til at importere, så er vi din løsning. Få denne løsning, der holder dit dropshipping-lager live og up to date, det er nemt.

Vi er din Shopify udvikler.

Vi har Shopify udviklere in-house, som kan lave dine løsninger, helt efter dine behov, til shopify. Vi har erfaring med udvikling af et væld af systemer. Så har du behovet for noget helt unikt eller en løsning du ikke kan finde. Så kan vi udvikle det for dig.