Lead Generering

Få flere leads for pengene.

Vi kan garantere, at du med Leadinfo værktøjet hos Webto, vil se din lead generering stige.

Lav en strategi for din trafik og opnå bedre konvertering.

Det bliver muligt for dig at lave helt nye salgsstrategier med lead værktøjet. På baggrund af en øget indsigt i dine kunder og deres besøgsmønstre kan du sammensætte helt ny planer for hvordan du vil approache din kunder i fremtiden.

Lad os nu være ærlige. Der er bare forskel på at skyde i blinde – og skyde målrettet. Med Lead værktøjet rammer du kunder, som allerede har vist interesse for dig og dine produkter. Derfor vil du aldrig henvende dig blindt til tilfældige kunder igen.

Find dine varmeste leads med ét klik.

Leadinfo indeholder en automatisk tracking af varme Leads. Her vil den vise dig med farveindikationer hvilke Leads der er varmest. Værktøjet giver dig også mulighed for at sortere i Leads og finde de varmeste Leads med ét klik!

Lead værktøjet assisterer dig i at se transitionen fra koldt til varmt Lead. Du vil med fordel kunne tracke Leads ved at se hvor ofte de har besøgt dig og hvor mange gange de har browset forskellige selektioner af dit content.

Kontaktpersoner.

Leadinfo giver dig informationer om dine Leads inklusiv kontaktinformationer og kontaktpersoner. Dermed er det slet ikke svært at kontate dine Leads. Værktøjet levere dem til dig helt uden at du skal gøre mere.

LinkedIn profiler og export.

Dine Leads bliver automatisk tracket på LinkedIn og deres profiler vises direkte i Leadinfo! Det betyder at det sekund et lead henvender sig på din hjemmeside, så har du en liste af LinkedIn profiler klar til at blive kontaktet.

Visuel lead generering og lead guidence.

Få et visuelt overblik og en visuel guide til dine Leads. Leadinfo guider dig via en statusbar og viser dig i realtime hvad status er på dine Leads.

Er du i tvivl om præcis hvornår det kunne være en god ide at kontakte et Lead? Følg den visuelle, intuitive guide i Leadinfo og slip for tvivlen.

Lead overblik og oversigter.

Leadinfo giver dig informationer om dine Leads inklusiv kontaktinformationer og kontaktpersoner. Dermed er det slet ikke svært at kontate dine Leads. Værktøjet levere dem til dig helt uden at du skal gøre mere.

Konkurrencemæssigt fordel.

Med LeadInfo får du en konkurrencemæssig fordel online, fordi din targeting af kunder bliver mere præcis end dine konkurrenter.

Det er meget normalt at man bruger store mængder af penge på at markedsføre sig online – netop fordi man skyder med spredehagl. Med LeadInfo kan du minimere dit markedsføringsbudget og få mere værdi for pengene.

Få et ben inden for døren.

Er du træt af kold kanvas? Hvor man ringer til den ene kunde efter den anden som bare desværre ikke er interesseret. Nu får du samme fordel som hvis du havde en fysisk butik – for du kan nu rent faktisk se hvilke kunder der kommer ind i din butik online! Derfor kan du nu ringe med et ben inden for døren og slippe for kold kanvas!

Med Lead værktøjet kan du exportere dine nyfundne Leads direkte til LinkedIn eller potentielt andre sociale medier, hvor du nu kan segmentere og køre fokuserede kampagner på de Leads som du ved har interesse! Det er da for vildt.