Booking portal

Booking portal med mange muligheder.

Vi har skabt en alsidig bookingsportal, som er tilpasset til forskellige formål og kan skræddersyes til din specifikke branche.

Transport bookingsystem.

Vi har udviklet en bookingportal, som er lokationsbevidst. Først og fremmest, blev den udviklet til transportbranchen. Således kan lokationer såsom adresser, attraktioner eller helt andre typer af faste lokationer selv booke et transportmiddel fra en opsamlingsdestination til deres lokale destination.

Booking systemet virker igennem en kalender, hvorigennem man kan booke og reservere køretøjer til kørsler.

Det kan f.eks. bruges af firmaer der har behov for at kunne registre og booke lokationer for levering eller pickup. Det fungerer således at en kunde eller andet, kan gå ind og bestille en form for køretøj til og fra en lokation. Det er fuldkommen branchespecifikt hvordan man ønsker at kombinere transportmidlet med lokationer.

Bookingsystem til turistfart.

Først og fremmest er programmet lavet til turistfart. Det er lavet til at kunne reservere et køretøj med chauffør fra og til en destination i X timer, med en klar oversigt over bookinger og kontrol således der undgås dobbeltbookninger. Det er desuden muligt for den administrerende part (eksempelvis transportvirksomheden) at overstyre bookinger og låse bookinger på forskellige datoer.

Systemet kan f.eks. være et internt bookingsystem for virksomheder, til at styre ruter og kørsel eller et bookingsystem der kan tage imod bestillinger og leveringer.

Bookingsystem online.

Bookingsystemet er udviklet og opsat på en server, og er derfor altid online – og tilgængeligt via din browser.

Bookingsystemet er beregnet til online booking, og fokus er på at det skal være let og tilgængeligt at foretage en booking fra forskellige lokationer og pc’er. Det betyder samtidig høj fleksibilitet i at dine medarbejdere også kan benytte systemet let og elegant.

Vi har efterhånden lavet flere bookingsystemer til forskellige brancher og virksomheder og fælles for dem alle er et ønske om at systemet skal køre online, i skyen og ikke kræver nogen form for installation.

Når din bookingportal er et online system, betyder det ikke at man skære ned på funktioner, tværtimod så er TYPO3 (den bagvedlæggende software) med til at sikre topkvalitet i løsningen, og at alle data kan tilgås, rettes og bruges i økonomiske regnskaber.

Bedste online booking system.

Vi tør godt sige at vi har de bedste bookingsystemløsninger.

For vi kan lave lige hvad du ønsker fra bunden og har allerede lavet flere løsninger til forskellige brancher.

Vi har f.eks. arbejdet sammen med Vikingbus i mange år og lavet adskillige bookingsystemer til alle deres unikke behov.