Digital arbejdsproces

Fra ide til produkt.

Vi udvikler og hjælper med at vækste din forretning digitalt.

Dine ønsker i fokus.

Hos Webto brænder vi for digital forretning. Vi brænder for at optimere din online tilstedeværelse og udarbejder det meste indenfor websites, webshops, online markedsføring, 3D, video og foto. Vi kan levere et helt færdigt produkt til dig med funktioner og alt indhold. 

Vi udvikler og hjælper med at vækste din forretning digitalt, uanset om du har behov for en ny grafisk identitet eller om din webshop mangler mere fart eller flere kunder. 

I vores arbejde stiller vi skarpt på din virksomhed. Vi ser på, hvor virksomheden er nu, og hvor I gerne vil hen. Vi lytter til ønsker og behov, opstiller succeskriterier og målretter løsningen hertil.

Vores platforme er gennemprøvede og gennemtestede open source systemer; WordPress, TYPO3 og Magento. Alle er solide og anerkendte systemer, som sikrer dig en stabil online løsning. 

Optimering af arbejdsprocesser.

Overordnet går lean ud på at optimere og effektivisere. Vi overser processer og behandlinger, og trimmer forretningsgange for at skabe orden og optimalt flow. I samspil udarbejder vi en plan med fokus på merværdi for kunden og optimering af ressourcer:

  • Analyse og gennemgang af arbejdsprocesser
  • Optimeringsplan for arbejdsprocesser
  • Uddannelse og kursus af respektive medarbejdere efter optimeringsplan