Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

MIGRER FRA MAGENTO 1.X TIL OPENMAGE LTS

Med OpenMage sikrer du din Magento 1 webshop nyt liv

Har du en udgået Magento 1 platform, som ikke længere supporteres, så kan du migrere over til OpenMage. Med OpenMage kan du nemt fortsætte din webshop på en stabil og sikker platform.

Hos Webto tilbyder vi at migrere din Magento webshop over i OpenMage, så du kan fortsætte med at få professionel support, softwareopdateringer og performance optimeringer.
 

MIGRER TIL OPENMAGE I DAG

ENDEN FOR MAGENTO 1

EOL (end of life) for Magento 1 blev sat til juni i 2020. Derfor er der ikke længere support for Magento 1. OpenMage er specielt udviklet som opdatering for Magento 1 brugere, som ikke ønsker at skifte platform.

SPAR PENGE VED AT OPDATERE TIL OPENMAGE

OpenMage er designet som en naturlig forlængelse af Magento 1, og kan derfor nemt og sikkert opdateres fra platform til platform. Der findes selvfølgelig andre platforme, som man kan skifte til fra Magento 1, som for eksempel Shopify. Det er dog en billigere og nemmere løsning, at opdatere til OpenMage, fordi det her kun er prisen for en opdatering, fremfor prisen for en hel ny platform.

Det er også langt mindre besværligt at opdatere til OpenMage, da du sikkert har investeret en hel del tid og penge i din nuværende webshop. Ved at skifte platform vil du starte forfra med et helt nyt setup. OpenMage LTS er en naturlig del af Magentos samlet fællesskab, og det er derfor en del nemmere at migrere fra Magento 1 til OpenMage end ved en hvilken som helst anden platform.

NYE MODULER VIA OPENMAGE

Ved udfasningen af Magento 1 forsvandt den officielle markedsplads for moduler. OpenMage har udviklet OpenMage module fostering for at skabe et nyt hjem til gamle Magento 1 moduler. Det sørger for en glidende overgang af alt Magento software til OpenMage.

FÅ PROFESSIONEL SUPPORT HOS WEBTO

Hos Webto sørger vi for at din Magento webshop får en nem og sikker overgang til OpenMage.
Vi yder professionel support til dig der har brug for det. Kontakt os i dag på 71 99 48 40.


FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk