Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

MAGENTO E-HANDELSPLATFORM

Den førende e-handelsplatform i verden

Lad os hjælpe dig med udviklingen af din Magento webshop. Vi har udarbejdet webshop-løsninger i flere år, og har god erfaring med at rådgive og udvikle velfungerende online shops, som er attraktive for virksomhedens kunder.

Når du vælger platform til en webshop, er det en god idé at tage højde for stabilitet, brugervenlighed og funktionalitet. Stabilitet sikrer en højere konvertering. Brugervenlighed og funktionalitet giver mulighed for nemt at opdatere shoppen med nye tiltag. I sidste ende betyder en sikker og dynamisk webshop flere tilfredse kunder, som har lyst til at komme igen. 

Sådan støtter vi din forretning bedst muligt.

MAIL: INFO@WEBTO.DK  RING: 71 99 48 40

UDVALGTE MAGENTO REFERENCER

Professionelle webshops udviklet i Magento

GDS-SHOP.DK

gds-shop.dk er den del af XL Byg, som henvender sig til gør det selv folk. Hos Webto står vi for den online markedsføring strategi på digitale kanaler og for at udarbejde en ny webshop i Magento 2. 

Se case

VVSFIX.DK

VVSfix sælger alle de kendte VVS-mærker og produkter. De bruger samme leverandør som de professionelle VVS fagfolk og tilbyder 1000-vis af forskellige varer på den webshop, vi har udviklet.

Se case

Coco Sushi

Coco Sushi er en restaurant i Roskilde, der ønskede sig en online bestillingsside til deres kunder. I Magento har vi sat deres menukort op, så deres kunder nemt kan bestille take-away online.

Se case

DAMBORGHAVE.DK

Damborg Havemøbelland har et kæmpe udvalg af havemøbler i alle afskygninger. Vi hjælper med deres webshop og online markedsføring.

Se case

Bakken

Bakken - Verdens ældste forlystelsespark, havde brug for en opgradering af deres webshop med mulighed for flere integrationer, så det klarede vi.

Se case

OS Frisørartikler

OS Frisørartikler er specialister i alt inden for hårpleje og tilbehør.

Deres moderne og let tilgængelige webshop er udviklet i Magento af vores erfarne udviklere.

Se case

HVORFOR MAGENTO WEBSHOP?

Det korte svar er, at du ønsker en højere konvertering. Det får du, fordi Magento er udviklet direkte til formål for e-handel, og indeholder et stort og relevant antal standard funktionaliteter, som giver mulighed for at skabe den bedste webshop ud fra dine krav og ønsker. Magento bruges i hele verden og er en af de mest populære e-handelsplatforme på markedet. Systemet kan skaleres og håndtere flere websites, avanceret produktstruktur, gruppestyring, prisregler og meget mere.

Brugervenlighed og integration til andre systemer 

Magento bygger over en solid struktur, og det er denne struktur, som gør systemet fleksibelt og meget brugervenligt at anvende. Webshoppen kan skræddersyes til at opfylde stort set alle krav og ønsker. Samme solide struktur tillader også, at data kan migreres fra næsten alle systemer, samt integreres med de fleste økonomi- og lagerstyringssystemer, som f.eks. C5, NAV eller E-conomic for optimering af ressourcer.

MAIL: INFO@WEBTO.DK  RING: 71 99 48 40

Vi er officielt partner med Amasty

Hos Webto er vi en officiel partner til Amasty. Amasty er et af verdens førende firmaer når det kommer til udvikling af moduler til Magento 2. Som certificeret partner nyder vi en række fordele, hvilket i sidste ende bliver til fordele for dig som kunde hos os. 

Vi har b.la. direkte kommunikationsforbindelse med Amasty, og kan derfor yde mere effektiv support i vores arbejde med moduler til Magento, og så har vi eksklusiv adgang til alt det nyeste software, som er udviklet af Amasty.  

Læs mere her

MAGENTO SUPPORT

Vores mange års erfaring med udvikling, arbejde og support af Magento har givet os ekspertviden og indgående kendskab til de daglige udfordringer, der kan være ved at drive en webshop. Har du brug for løbende assistance, foreslår vi en klippekortsløsning, hvor du kan vælge mellem 25 eller 50 timers support- og/eller udviklingsopgaver.

Ønsker du at vide mere, så er du velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os på telefeonen.

MAIL: INFO@WEBTO.DK  RING: 71 99 48 40

LÆKKER MAGENTO-LØSNING MED HØJ STABILITET

Vores mål er at være en stabil samarbejdspartner og medspiller, der sikrer gode resultater for din forretning. Når vi arbejder med din webshop, sørger vi for, at implementere dine nuværende ønsker og krav nu og her, men vi ser også på, hvordan vi løfter din forretning i fremtiden. 

Vores kendskab og erfaring med at drive webshop og online forretning sikrer, at du får et produkt, der performer både grafisk og seo-teknisk.

Som en ekstra bonus sørger den nemme opsætning for, at du behøver færrest mulige ressourcer i den daglige administration af din webshop. Skulle uheldet være ude, eller noget i administationen driller, så sidder vores supporteam klar til at hjælpe. Ligesom vi også kan hjælpe dig med løbende kampagner. 

DINE FORDELE VED MAGENTO

Magento er en af de mest udbredte Open Source webshopsystemer i verden - vi mener, det er det bedste – Her kan du læse hvorfor:

  • Stærk platform - Udviklet direkte til formål for målrettet e-handel.
  • Open Source - Ingen begrænsninger, hverken i moduler, valg af leverandør eller samarbejdspartner. Ingen omkostninger til licenser.
  • Yderst fleksibelt og skalerbart - Kan håndtere +500.000 varer.
  • Gennemtestet, stabilt og sikkert - Stort Magento community sikrer, at platformen konstant udvikles.
  • Søgemaskineoptimering - Magento er godt optimeret til søgemaskiner og online markedsføring.

Ønsker du at vide mere, så er du velkommen til at kontakte os via mail eller ringe til os på telefonen.

MAIL: INFO@WEBTO.DK  RING: 71 99 48 40

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk