Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

UDVALGTE REFERENCER

Nogle af de referencer vi har udarbejdet i samarbejde med vores kunder.

BIOTRANS

Biotrans er en stor intern platform til håndtering af transport, fyldning og tømning af tanke. Vi har udviklet deres intranet og styringsværktøj til at holde øje med affaldsbeholderne.

Se case

VIKINGBUS.DK

Vikingbus.dk er en fusion af Danmarks største busselsskaber. Hos Webto har vi udarbejdet deres hjemmeside i TYPO3 og står for online markedsføring. 

Se case

FISCHERGROUP.DK

Fischer er en af de førende leverandører i Skandinavien i alt indenfor gardiner og solafskærmning. Vi har i tæt samarbejde udviklet og re-designet deres 6 hjemmesider.

Se case

Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning

tf-tandskade.dk er en forening, hvor man kan anmelde tandskader - både for patienter og tandlæger. Der er både anmeldelsesskema, NEM ID validering m.m.

Se case

B2B Auctions

B2B Auctions er en auktionsplatform til salg af materiel, køretøjer m.m. mellem virksomheder. Det er udviklet helt fra bunden i PHP af vores udvikler.

 

Se case

OS Frisørartikler

OS Frisørartikler er specialister i alt inden for hårpleje og tilbehør.

Deres moderne og let tilgængelige webshop er udviklet i Magento af vores erfarne udviklere.

Se case

FLOWCON.DK

Flowcon.dk har et meget stort sortiment af unikke produkter til kontrollering af vand og størstedelen af deres kunder findes i udlandet. Vi har lavet en specialudviklet hjemmeside til dem med mere end 500 undersider.

Se case

GDS-SHOP.DK

gds-shop.dk er den del af XL Byg, som henvender sig til gør det selv folk. Vi står for den online markedsføringsstrategi på digitale kanaler og så har vi udarbejdet en ny webshop i Magento 2. 

Se case

Alfa Kviste

Alfa Kviste specialiserer sig i præfabrikerede kviste til montering på dit hus. På hjemmesiden kan du finde den rette kvist til dig.

Se case

Bakken

Bakken - Verdens ældste forlystelsespark, havde brug for en opgradering af deres webshop med mulighed for flere integrationer, så det klarede vi.

Se case

DAMBORGHAVE.DK

Damborg Havemøbelland har et kæmpe udvalg af havemøbler i alle afskygninger. Vi hjælper med deres webshop og online markedsføring.

Se case

DANAPAKFLEX.COM

Med mere end 60 års erfaring er Danapak Flexibles leverandør af fleksible emballageløsninger af høj kvalitet til farmaceutisk industri, mejeri, fødevarer og tobak. Vi har udviklet deres hjemmeside.

Se case

NORDICGOLFERS

Er et officielt golfsite med svenske golfbaner, hoteller og golfpakker. Med samarbejdspartnere som Visit Sweden, Svenska Golfförbundet og Scandlines er deres mål at skaffe flere gæster.

Se case

VVSFIX.DK

VVSfix sælger alle de kendte VVS-mærker og produkter. De bruger samme leverandør som de professionelle VVS fagfolk og tilbyder 1000-vis af forskellige varer på den webshop, vi har udviklet.

Se case

UNGSLAGELSE.DK

Slagelse Ungdomsskoles hjemmeside giver et godt overblik over alle deres aktivitetet og har ca. 6000 besøgende hver måned. Det er udviklet i TYPO3 med integration til LARA / IST (administrationsplatform)

Se case

M2MAUCTION.EU

Milk2Market skaber direkte kontakt mellem sælger og køber af fri mælk. De indgår individuelle aftaler med alle mælkeproducenter og købere. Vi har udviklet en automatisk auktionsplatform samt et visuelt brand.

Se case

BILAUKTION.DK

Sjællands Bilauktion blev etableret i 1974 og er i dag landets største danskejede auktionshus for biler. Bilauktion.dk er udarbejdet i TYPO3, hvortil vi har udviklet flere specialløsninger.

Se case

MINBAAD.DK

Mellem 50 og 70.000 personer besøger hver måned Minbaad.dk, som er et nyhedssite til sejlere. Vi har opgraderet, udviklet og givet websitet et facelift, samt gjort det responsivt for brugerne.

Se case

Et overblik over nogle af de kunder vi samarbejder med

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken