Skip to main content

INFO@WEBTO.DK - 71 99 48 40

UDVALGTE REFERENCER

Nogle af de referencer vi har udarbejdet i samarbejde med vores kunder.

M2MAUCTION.EU

Skaber direkte kontakt mellem sælger og køber af fri mælk. M2M indgår individuelle aftaler med alle mælkeproducenter og købere.

Se case

BILAUKTION.DK

Sjællands Bilauktion blev etableret i 1974 og er i dag landets største danskejede auktionshus for biler. 

Se case

FISCHERGROUP.DK

Fischer er en af de førende leverandører i Skandinavien i alt indenfor gardiner og solafskærmning og har med mere end 50 års erfaring lang tradition for høj kvalitet og æstetisk design.

Se case

ERGOTEC.DK

Ergotec er specialister i ergonomi. Vores passion er at levere godt håndværk - 
ergonomiske arbejdsstole og aflastningsmåtter - tilpasset det aktuelle miljø og det enkelte individ.

MINBAAD.DK

Mellem 50 og 70.000 personer besøger hver måned Minbaad.dk, og det gamle website havde efterhånden svært ved at følge med både teknisk og indholdsmæssigt.

Se case

VVSFIX.DK

Sælger alle de kendte VVS-mærker og produkter. De bruger samme leverandør som bruges af professionelle VVS fagfolk og stræber efter at give den bedste service, skabe tilfredse kunder og sælge topkvalitetsprodukter til billige priser.

Se case

NORDICGOLFERS.COM

Er et offecielt golfsite med svenske golfbaner, hoteller og golfpakker. Med samarbejdspartnere som Visit Sweden, Svneska Golfförbundet og Scandlines er deres mål at skaffe flere gæster.

Se case

DAMBORGHAVE.DK

Vi har meget stort sortiment i polyrattan havemøbler, som kan kombineres med de vedligeholdelse frie nonwood borde, pladerne ligner træ, men skal blot rengøres med vand og sæbe, så står de altid nye og fine. 

BEAUTYCOS.DK

Vi har et af Danmarks største udvalg af hårprodukter, hudplejeprodukter, parfume og makeup samt alt hvad beautyhjertet begærer.

HVEM ER WEBTO?

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger til det danske erhversliv. Vores team på 8 webeksperter arbejder i dag ud fra kontoret i Slagelse, hvor vi de seneste 3 år har haft base sammen med vores samarbejdspartnere ITBC og ErpGruppen. 

Gennem årene har vi udviklet mere end 100 projekter, fra det simple website, til store komplicerede løsninger, alle med det samme formål, at løfte kundens foretning. 

Vælger i derfor os som samarbejdspartner, vælger i et hold af dedikerede eksperter der vil hjælpe jer med at udvikle jeres digitale løsning.