Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

UDVALGTE REFERENCER

Nogle af de referencer vi har udarbejdet i samarbejde med vores kunder.

DANAPAKFLEX.COM

Med mere end 60 års erfaring er Danapak Flexibles en meget innovativ leverandør af fleksible emballageløsninger af høj kvalitet og barriere til farmaceutisk industri, mejeri, fødevarer og tobak.

Se case

UNGSLAGELSE.DK

Nyt website i TYPO3 med integration til LARA / IST (administrationsplatform til ungdomsskoler)

Se case

M2MAUCTION.EU

Skaber direkte kontakt mellem sælger og køber af fri mælk. M2M indgår individuelle aftaler med alle mælkeproducenter og købere.

Se case

BILAUKTION.DK

Sjællands Bilauktion blev etableret i 1974 og er i dag landets største danskejede auktionshus for biler. 

Se case

FISCHERGROUP.DK

Fischer er en af de førende leverandører i Skandinavien i alt indenfor gardiner og solafskærmning og har med mere end 50 års erfaring lang tradition for høj kvalitet og æstetisk design.

Se case

ERGOTEC.DK

Ergotec er specialister i ergonomi. Vores passion er at levere godt håndværk - 
ergonomiske arbejdsstole og aflastningsmåtter - tilpasset det aktuelle miljø og det enkelte individ.

Gå til hjemmeside

FLOWCON.DK

Flowcon.dk har et meget stort sortiment af unikke produkter til kontrollering af vand. De er internationale og har størstedelen af deres kunder i udlandet. 

Se case

GDS-SHOP.DK

gds-shop.dk er den del af XL Byg, som henvender sig til gør det selv folk. Hos Webto står vi for den online markedsføring strategi på digitale kanaler og for at udarbejde en ny webshop i Magento 2. 

Se case

INVENTARLAND.DK

Inventarland har i mere end 30 år solgt kontormøbler og inventar til virksomheder og private over hele Danmark.

Se case

MINBAAD.DK

Mellem 50 og 70.000 personer besøger hver måned Minbaad.dk, og det gamle website havde efterhånden svært ved at følge med både teknisk og indholdsmæssigt.

Se case

VVSFIX.DK

Sælger alle de kendte VVS-mærker og produkter. De bruger samme leverandør som bruges af professionelle VVS fagfolk og stræber efter at give den bedste service, skabe tilfredse kunder og sælge topkvalitetsprodukter til billige priser.

Se case

NORDICGOLFERS

Er et offecielt golfsite med svenske golfbaner, hoteller og golfpakker. Med samarbejdspartnere som Visit Sweden, Svenska Golfförbundet og Scandlines er deres mål at skaffe flere gæster.

Se case

BEAUTYCOS.DK

Beautycos.dk har et af Danmarks største udvalg af hårprodukter, hudplejeprodukter, parfume og makeup, samt alt hvad beautyhjertet begærer.

Gå til hjemmeside

DAMBORGHAVE.DK

Damborghave.dk har meget stort sortiment i polyrattan havemøbler, som kan kombineres med de vedligeholdelsesfrie nonwood borde. Pladerne ligner træ, men skal blot rengøres med vand og sæbe, så står de altid nye og fine. 

Gå til hjemmeside

BIOTRANS

Biotrans er en stor intern platform til håndtering af transport, fyldning og tømning af tanke.

VIKINGBUS.DK

Vikingbus.dk er en fusion af Danmarks største busselsskaber. Hos Webto har vi udarbejdet deres hjemmeside i TYPO3 og står for online markedsføring. 

Se case