Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Er du Webudvikler med erfaring inden for PHP og Framework? Og ønsker du at være en del af et erfarent webbureau med stigende vækst?

Vi leder lige nu efter dig, der vil hjælpe os med at udvikle nogle fede shops for vores kunder, der ofte har forskellige krav, og dermed forskellige udviklingsopgaver der gør hverdagen endnu mere spændende. Vi arbejder mest med Magento, TYPO3 og PHP-udvikling.

 

Hos os får du:

  • Stor frihed under ansvar: f.eks. er det dig frit for, om du møder kl. 7 eller kl. 9
  • Gode udviklingsmuligheder, da vi arbejder med mange forskellige projekter
  • Mulighed for at deltage i relevante webinarer og kurser for at styrke dine evner
  • Gode kollegaer med stærk viden inden for webudvikling, online markedsføring og IT
  • Stort ansvar inden for dit eget område

 

Om stillingen:

Du vil få ansvaret for din egen portefølje af kunder. Projekterne kan variere meget alt efter kundernes behov. Der vil være større projekter, hvor du vil strukturere opgaverne med dine kollegaer, samt projekter hvor du er den primære. Du vil komme til at kommunikere med kunden undervejs, men derudover har vi en projektstyrer, der har den generelle kontakt til kunden. 

 

Vores forventninger:

  • Du har erfaring med PHP Udvikling
  • Du har erfaring med Frameworks – MVC
  • Du har erfaring med GIT
  • Du har gerne en relevant uddannelse, såsom Webudvikler, Datamatiker eller lign.

 

Vi leder efter en selvstændig, dygtig og struktureret kollega, som er serviceminded og god til at planlægge sin tid. Vi mangler dig, så vi kan tage de næste store kunder ind, som vi rigtig gerne vil arbejde med, men som vi på nuværende tidspunkt har begrænset tid til.

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger fra hovedsædet på Sverigesvej 16 i Slagelse. Teamet består af 8 digitale eksperter, som hver især bidrager til et tværfagligt samarbejde inden for webudvikling, hosting og digital markedsføring.  

Er du interesseret i jobbet, så send en mail med ansøgning og CV til line@webto.dk. Har du nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte direktør Kenneth Nielsen på telefon 71 99 48 40. Vi holer samtaler løbende og ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt, men venter hellere på den rigtige.

HVEM ER WEBTO?

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger til det danske erhvervsliv. Vores team består i dag af 8 webeksperter,

der arbejder ud fra kontoret i Slagelse.

Gennem årene har vi udviklet mere end 100 projekter, fra det simple website til store komplicerede løsninger. Alle med det samme formål; 

at løfte kundens forretning. 

Derfor søger vi altid nye kompetente medarbejdere til vores team, så vi kan sikre os, at vi giver vores kunder det allerbedste.