Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK - 71 99 48 40

Er du rigtig god til PHP-udvikling men mangler uddannelse?

WEBTO er et dynamisk webbureau i Slagelse, som søger en lærling, der meget gerne allerede har kendskab til PHP-udvikling. Vi arbejder primært i TYPO3 og Magento og laver projekter i mange størrelser til mange typer kunder.

Om dig

WEBTO søger en person, der brænder for at uddanne sig og kode websites. Vi foretrækker, at du allerede har arbejdet med udvikling, men du mangler at få styr på papirerne og har nu lyst til at gå i gang med en uddannelse til datatekniker med speciale i programmering. Det gør ikke noget, hvis du også har erfaring med / mod på kundekontakt.

Dine kompetencer

Engageret og nysgerrig med fokus på at uddanne dig
Løsningsorienteret og kreativ
Kundemindet og en god kommunikator
Struktureret og kvalitetsbevidst
Skal have erfaring med PHP udvikling
Gerne erfaring med frameworks
Gerne erfaring med TYPO3 eller Magento

Som elev hos WEBTO

Fra dag et indgår du på lige fod med os andre i teamet. Du vil få du rig mulighed for at tage ansvar, og hvis du ønsker er der også mulighed for at projektstyre dine egne kunder.

Om os

WEBTO er et erfarent og dynamisk bureau beliggende i Slagelse. Du vil få syv kolleger, som alle bidrager til et uformelt miljø. Teamet består af frontendudviklere, udviklere og en art director. Vores kunder spænder bredt, men generelt har vi mange faste kunder, som vi kender godt. Vi udvikler forretningsoptimerede og kundetilpassede webløsninger og shops og bestræber os på at levere kreative og løsningsorienterede produkter af en kvalitet, som vi er stolte af.

Vi tilbyder

Elevløn under hele uddannelsesforløbet
Et uformelt miljø hvor du har mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg
Frokostordning

Søg lærepladsen

Du søger elevpladsen ved at sende en motiveret ansøgning samt CV til job@webto.dk senest den 31 oktober 2020. Har du spørgsmål til elevpladsen, så kontakt Kenneth Nielsen på mail: kenneth@webto.dk

HVEM ER WEBTO?

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger til det danske erhvervsliv. Vores team på 8 webeksperter arbejder i dag ud fra kontoret i Slagelse, hvor vi de seneste 3 år har haft base sammen med vores samarbejdspartnere ITBC og ERPgruppen. 

Gennem årene har vi udviklet mere end 100 projekter, fra det simple website, til store komplicerede løsninger, alle med det samme formål, at løfte kundens forretning. 

Vælger i derfor os som samarbejdspartner, vælger i et hold af dedikerede eksperter der vil hjælpe jer med at udvikle jeres digitale løsning.