Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Hvis du er fuld af motivation for at arbejde med teknisk SEO, og har en udadvendt tilgang til kunder, så lover vi stort ansvar og gode udviklingsmuligheder.

Vi er et webbureau, der hver dag har et tæt samarbejde med vores kunder omkring hjemmesider, webshops, sociale medier, Google Ads, SEO og meget mere. Vi vil gerne tilbyde vores kunder de bedste kompetencer, og den bedste service, hvorfor vi søger netop dig, der kan bidrage hertil.

 

Erfaring, motivation og service

Keywords hos en matchende kandidat til SEO-stillingen er bl.a. erfaring. Vi forventer altså ikke, at du har dobbelt så meget erfaring, som du har haft år på arbejdsmarkedet. Blot et par års erfaring med teknisk SEO-arbejde samt analyse og statistikker til understøttelse af dit arbejde. Vi ønsker en, der er top motiveret for at sætte alle sine kompetencer i spil, men også for at lære. Og så er en del af vores mission, at vi altid vil udføre fremragende service. Derfor er det vigtigt, at du er serviceminded og kan have tæt kontakt med dine egne kunder.

 

Vi giver gode kollegaer, fleksibilitet og uformel atmosfære i bytte

Vi er en flok specialister med hver vores specialeområde. Hver dag arbejder vi sammen på kryds og tværs, hvor vi er seriøse i vores arbejde, men med en uformel tone i luften. Vi sætter pris på hygge og ynder altid at ty til en god snak over en fredagsøl. Derudover kan vi bl.a. tilbyde:

  • Fleksible arbejdstider
  • Mulighed for hjemmearbejdsdag når nødvendigt
  • Massageordning
  • Stort ansvar i arbejdet
  • Online læringsmoduler

 

Arbejdsopgaver er mange

Det er vigtigt, du har erfaring med SEO-arbejde, da dine arbejdsopgaver primært vil ligge inden for dette felt. Har du andre gode erfaringer eller ønsker, er vi altid åbne for, at du kan få fingrene ned i andre opgaver også. Primært vil det dog være:

  • Tekniske SEO-analyser
  • Søgeordsanalyser
  • Kundemøder alene/sammen med sælger både fysisk og online
  • Løbende kunderådgivning
  • Evt. indholdsoptimering

 

Hvad sker der nu?

Nu du er nået hertil, så synes vi, du skulle sende en ansøgning og CV afsted med det samme til line@webto.dk. Mangler du information, kan du tage fat i vores direktør Kenneth på tlf. 71 99 48 40. Du kan også se mere om os som arbejdsplads på Facebook og Instagram, samt læse mere om vores ydelser på webto.dk. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men venter hellere på den rette kandidat. Samtaler holdes løbende.

HVEM ER WEBTO?

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger til det danske erhvervsliv. Vores team består i dag af 8 webeksperter,

der arbejder ud fra kontoret i Slagelse.

Gennem årene har vi udviklet mere end 100 projekter, fra det simple website til store komplicerede løsninger. Alle med det samme formål; 

at løfte kundens forretning. 

Derfor søger vi altid nye kompetente medarbejdere til vores team, så vi kan sikre os, at vi giver vores kunder det allerbedste.