Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Har du et stort drive for salg? Vi har en ambitiøs vækststrategi og søger derfor dig, der kan bidrage til opturen.

Vi er et webbureau beliggende i Slagelse, hvor du har store muligheder for at sætte dit eget præg på dit job. Dine salgsevner er skarpe og salgstalen er støvet af. Klar til at sælge fede webløsninger til det danske erhvervsliv.

 

Det er vigtigt for os, at…

  • Du er topmotiveret for at sælge webløsninger
  • Du har erfaring med udekørende salg, butikssalg, telemarketing eller lignende
  • Du ikke bliver slået ud af et nej

Vi leder efter dig, der tør, vil og kan selv, og som ikke er bange for at kaste sig ud i ting. Du arbejder selvstændigt, men sætter stor pris på at have et godt team at komme tilbage til på kontoret.

 

Arbejdsopgaverne består af søgning efter potentielle kundeemner, mødebooking, udekørende salg og overlevering af opgaven. Det vil være salg af bl.a. hjemmesider, webshops, online markedsføring, custom made IT-løsninger og meget mere.

 

Vi tilbyder:

  • Et job med stort ansvar og mulighed for at præge både jobbet og virksomheden
  • En række kompetente kollegaer der er klar til at sejle dine opgaver sikkert i havn
  • Fleksible arbejdstider
  • Mulighed for hjemmearbejde
  • Firmabil
  • Sundhedsforsikring, frokost- og massageordning

Vi står klar med oplæring i vores produktportefølje og svar på alle de spørgsmål, der løbende vil komme. Du kommer til at få én salgskollega, der også står klar med gode råd, hvis du får brug for det. I takt med vores vækststrategi vil der også være udviklingsmuligheder for dig i den retning, du måtte have ambitioner om.

 

Har ovenstående vækket din interesse? Så synes vi egentlig bare, du skal få sendt en ansøgning, CV og andre relevante bilag til Line på line@webto.dk. Giver ovenstående anledning til spørgsmål, kan de stilles på mail eller tlf. 71 99 48 40. Vi holder samtaler løbende.

HVEM ER WEBTO?

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger til det danske erhvervsliv. Vores team består i dag af 8 webeksperter,

der arbejder ud fra kontoret i Slagelse.

Gennem årene har vi udviklet mere end 100 projekter, fra det simple website til store komplicerede løsninger. Alle med det samme formål; 

at løfte kundens forretning. 

Derfor søger vi altid nye kompetente medarbejdere til vores team, så vi kan sikre os, at vi giver vores kunder det allerbedste.