Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Har du en smilende og overbevisende telefonstemme? Besidder du et kæmpe gåpåmod? Bliver du aldrig slået ud af et nej?

Vi søger lige nu en mødebooker, der passer på ovenstående. Genkender du dig selv i det, er interesseret i digital markedsføring og store muligheder for at vokse i stillingen? Så læs videre her.

 

Er det ”bare” telefonsnak…

En mødebooker hos os skal meget mere end at snakke i telefon. Du skal selvfølgelig booke salgsmøder for vores sælger, men det drejer sig allermest om at research. Hvilke kunder kan vi hjælpe til digital succes? Derudover selvfølgelig registrering af alt dit arbejde, så du selv kan justere, hvordan du bedre griber opgaven an.

Vi leder efter en, der:

  • Trives med at tale i telefon med chefer og direktører i små og mellemstore virksomheder
  • Er imødekommende gennem telefonen og ved personligt møde
  • Har stærke kommunikationsevner
  • Er overbevisende og tror på det, du sælger
  • Drives af egen performance og resultater

Selvfølgelig er erfaring fra lignende stilling et plus, men det er ikke så vigtigt, hvilket job eller uddannelse du kommer fra. Hvis du har viljen, gåpåmodet og passer ind i teamet, er det allervigtigst.

 

Mulighederne er mange

Som mødebooker hos os skal du primært booke salgsmøder for vores sælger. Men går du med en drøm i maven om selv at blive sælger, så er vi klar på at udvikle dig og sende dig ud i marken. I så fald er dette job et rigtig godt sted at starte.

Vi tilbyder:

  • Et friskt team af kollegaer der har let til grin og (utrolig) dårlige jokes
  • Tæt samarbejde med sælgere for læring og udvikling
  • Pension, sundhedsforsikring og massageordning
  • 37 timers fuldtidsjob med stor fleksibilitet

 

Et webbureau på Vestsjælland

WEBTO er et digitalt bureau beliggende i Slagelse siden 2012. Vi er 10 engagerede kollegaer med en ambitiøs og spændende vækstplan for det kommende år. Vi tilbyder de fleste digitale ydelser, så som hjemmesider, webshops, SoMe, Google Ads, SEO, videoproduktion og meget mere. Vi har specialister til hvert område, men arbejder ofte på kryds og tværs. Der er altid hjælp at hente.

Kan du se dig i et stærkt voksende team?

Er du ikke skræmt væk endnu? Måske har vi endda vækket din interesse? Så tøv ikke med at sende ansøgning og CV til Line på line@webto.dk. Mangler du information om stillingen, kan du kontakte Kenneth på tlf. 71 99 48 40. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, dog venter vi gerne på den rette. Samtaler afholdes løbende.

HVEM ER WEBTO?

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger til det danske erhvervsliv. Vores team består i dag af 8 webeksperter,

der arbejder ud fra kontoret i Slagelse.

Gennem årene har vi udviklet mere end 100 projekter, fra det simple website til store komplicerede løsninger. Alle med det samme formål; 

at løfte kundens forretning. 

Derfor søger vi altid nye kompetente medarbejdere til vores team, så vi kan sikre os, at vi giver vores kunder det allerbedste.