Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Med specialist mener vi, at du har rigtig god erfaring med Google Ads, samt teknisk erfaring og forståelse. Vi forventer ikke, at en specialist kan alt.

WEBTO er et webbureau med fuld fart på. Vi har 12 års erfaring og får mere og mere travlt for hver dag der går. Derfor er vi på udkig efter en ny kollega med en stærk Google Ads profil, som trives med at skabe værdi for kunderne.

Hvad er det så, du er god til?

Vi leder efter en med et højt serviceniveau, der udviser forståelse over for kunderne, men også får dem til at føle sig trygge i, at din måde at håndtere deres Google Ads på giver dem mere på bundlinjen.

Derudover…

  • har du erfaring med at planlægge, opsætte og optimere annoncer i Google Ads.
  • kan du Google Ads, Google Analytics, Campaign Manager m.fl. til fingerspidserne
  • er du lidt af en tal-nørd, der forstår resultaterne af de kampagner, du sætter op og forstår at kunne analysere disse resultater
  • har du gerne erfaring med webshops og den tekniske del af Google Ads

Som person er du ærlig, ansvarlig og lige ud af posen. Vi har brug for en ny kollega med god teknisk erfaring, men vi vægter også personligheden rigtig højt, så vi sikrer os, at du passer godt ind i teamet.

Men hvad er det så, du kommer til at beskæftige dig med?

  • Opstart af nye kunder
  • Løbende kundekontakt
  • Strategi, planlægning og eksekvering
  • Den daglige drift af dine kunders Google Ads konti
  • Rapportering og kundedialog

Du vil komme til at arbejde tæt med vores SEM-specialist, der i dag varetager en del Google Ads kunder. Men da Google Ads porteføljen vokser og der bliver stillet større og større krav har vi brug for dig, der kan løfte vores niveau til nye højder.

Vi er fantastisk flinke og flittige

Du får 10 engagerede kollegaer, der er specialister inden for hver deres område. Vi støtter hinanden og hjælper på tværs så godt vi nu kan. Vi søger hele tiden at udvikle os, hvorfor du også får muligheden for at deltage i webinars m.m., der kan fremme din udvikling inden for dit specialeområde.

Vi elsker socialt samvær med hinanden og ynder at drikke en fredagsøl sammen. Derudover kan vi tilbyde dig utroligt meget frihed under ansvar. Du planlægger din egen tid og bestemmer selv, om du møder ind kl. 7, 9 eller alt derimellem.

Hvad så nu?

Kan du se dig selv i en fri kultur med højt til loftet? Så send en ansøgning og dit CV til line@webto.dk hurtigst muligt. Har du nogle spørgsmål, kan du ringe til Kenneth på tlf. 71 99 48 40. Vi holder samtaler løbende og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

HVEM ER WEBTO?

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger til det danske erhvervsliv. Vores team består i dag af 8 webeksperter,

der arbejder ud fra kontoret i Slagelse.

Gennem årene har vi udviklet mere end 100 projekter, fra det simple website til store komplicerede løsninger. Alle med det samme formål; 

at løfte kundens forretning. 

Derfor søger vi altid nye kompetente medarbejdere til vores team, så vi kan sikre os, at vi giver vores kunder det allerbedste.