Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Er du knivskarp til Google Adwords og Shopping kampagner? Og ønsker du at være en del af et digitalt bureau i vækst?

Vores SEM specialist har travlt og mangler en kollega, der kan håndtere Google konti for en del af kunderne. Derfor søger vi dig, der har stærk viden og erfaring inden for Google Ads og Shopping – både opsætning, optimering, budjustering og statistik, og især med tracking og webshops.

 

Hos os får du:

  • Stor frihed under ansvar: f.eks. er det dig frit for, om du møder kl. 7 eller kl. 9
  • Gode udviklingsmuligheder inden for dit felt, da du får lov at søge ny viden gennem webinarer, kurser m.m., som er relevante for dit fagområde
  • Gode kollegaer med stærk viden inden for webudvikling, online markedsføring og IT med hver deres speciale-område
  • Stort ansvar inden for dit eget område og din egen kundeportefølje

 

Arbejdet vil bestå af at opsætte annoncer, shopping kampagner m.m., optimering, budjustering, rapportering og opfølgning. Det kan både være for kunder, som allerede er aktive med betalt annoncering eller for kunder, der er helt nye og som skal i gang fra bunden.

 

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har erfaring med at opsætte kampagner i Google Ads
  • Du har lavet søgeordsanalyser før
  • Du har erfaring med tracking og webshops
  • Du søger hele tiden ny viden og holder dig opdateret på dit fagområde
  • Du er ikke bange for tæt kundekontakt, men ser det som en styrke, der gør dit arbejde endnu bedre for hver enkelt kunde

 

Som person er du serviceorienteret og har lysten til at sætte dig ind i kundernes brancher og fagområder. Du kan arbejde selvstændigt med dine egne projekter, men også samarbejde på tværs. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har været en del af et bureau før, men ikke et krav.

Vi er et webbureau, der har eksisteret siden 2012. Vi beskæftiger os hovedsageligt med små hjemmesider og større webshops, samt online markedsføring som er en del i vækst for tiden. Vi bor i Slagelse, hvor jobbet også vil foregå. Så bor du i nærområdet og ønsker at slippe det lange pendlerliv, så er vi en god mulighed!

Er ovenstående noget for dig, så send gerne en ansøgning og dit CV til line@webto.dk. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Kenneth på tlf. 71 99 48 40. Vi holder samtaler løbende.

HVEM ER WEBTO?

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger til det danske erhvervsliv. Vores team består i dag af 8 webeksperter,

der arbejder ud fra kontoret i Slagelse.

Gennem årene har vi udviklet mere end 100 projekter, fra det simple website til store komplicerede løsninger. Alle med det samme formål; 

at løfte kundens forretning. 

Derfor søger vi altid nye kompetente medarbejdere til vores team, så vi kan sikre os, at vi giver vores kunder det allerbedste.