Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Er du i gang med uddannelsen som Digital Integrator eller Digital Media? Brænder du for design og webudvikling? Har du mod på at blive en del af et webbureau i rivende vækst, og arbejde tæt sammen med andre passionerede udviklere?  

Kan du svare ja til disse spørgsmål, så er det dig, vi søger som vores nye elev hos Webto i foråret.  

Vores forventninger til dig 

Hos Webto arbejder vi primært med dynamisk open source PHP i TYPO3 og Magento. Som elev hos os forventer vi derfor, at du har lyst og mod på at arbejde i dybden med programmering.  

Du bliver en del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen for at udvikle og programmere digitale løsninger for vores kunder. Som elev bliver du selvfølgelig guidet efter behov, men stillingen kræver en vis selvstændighed i dit arbejde, hvor du kommer til at få frie hænder til at være kreativ i din tilgang til dine opgaver.  

Typen af arbejdsopgaver kan variere alt efter kundens behov. Det kan f.eks. være udvikling af moduler og designoptimering i TYPO3 og Magento. Da vi har mange kunder, som vi er i daglig kontakt med, kræver stillingen, at du er i løbende dialog med kunderne.  

Som elev hos Webto kommer du til opnå dokumenteret erfaring med:  

  • PHP Udvikling 
  • TYPO3 og Magento 
  • Frameworks 
  • GIT 
  • Kundehåndtering  

Hvem er vi?  

Webto har siden 2012 leveret digitale løsninger til vores kunder fra vores hovedkontor på Sverigesvej 16 i Slagelse. Vores team består af 8 digitale eksperter inden for programmering, hosting og digital markedsføring.  

Vi arbejder dagligt med et varierende spektrum af projekter, som vi korrigerer løbende mellem hinanden. Det spænder fra helt simple hjemmesider, som vi udvikler og designer i TYPO3 til store komplicerede løsninger med hundredvis af individuelle programmeringsløsninger.  

Ansættelsesprocessen  

Er du interesseret i elevpladsen, så send en mail med ansøgning og CV til info@webto.dk.  

Har du nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte direktør Kenneth Nielsen på telefon 71 99 48 40 eller e-mail kenneth@webto.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig.  

HVEM ER WEBTO?

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger til det danske erhvervsliv. Vores team består i dag af 8 webeksperter,

der arbejder ud fra kontoret i Slagelse.

Gennem årene har vi udviklet mere end 100 projekter, fra det simple website til store komplicerede løsninger. Alle med det samme formål; 

at løfte kundens forretning. 

Derfor søger vi altid nye kompetente medarbejdere til vores team, så vi kan sikre os, at vi giver vores kunder det allerbedste.