Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Wuo - en del af Webto

Wuo er vores søsterselskab. Gennem Wuo laver vi udelukkende Wordpress hjemmesider. Det er simpelthen vores speciale - og vi har lavet mange! 

Desuden har vi netop færdiggjort wuo.dk, som også er udviklet i Wordpress. Den trængte til et design løft, så både vores Digitale Designer og Wordpress udvikler gik straks i gang med den opgave.

Vi er ret glade for resultatet, som selvfølgelig aldrig bliver helt færdigt. Vi tilretter billeder og tekster hist og her, og sørger for at optimere hele tiden. Det kan være vigtigt, hvis din hjemmeside skal klare sig ekstra godt.

Gå til hjemmeside

Wordpress hjemmesider der dur

Wordpress er et super godt CMS system, der både er ret nemt at udvikle i, men også nemt for kunden efterfølgende at administrere. 

Det er vigtigt for os, at kunderne selv har mulighed for at rette tekster og billeder, når vi har lavet en ny hjemmeside til dem - hvis de har mod på det selvfølgelig.

Vi hjælper gerne, men kunderne vil som regel gerne nemt og enkelt selv kunne rette billeder og tekst som tiden går. Dét kan man med Wordpress. Et af de mest brugte CMS systemer i nyere tid.
 

Læs mere om Wordpress her

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk