Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

tf-tandskade.dk for patienter og tandlæger

tf-tandskade.dk er Tandlægeforeningens Tandskadeerstatnings hjemmeside for patienter og tandlæger. Her understøtter de patienters ret til erstatning ved skader under behandling. 

Tandlæger kan også anmelde en skade her, hvilket de har pligt til, hvis de har kendskab til, at en patient har pådraget sig en skade ved vedkommendes eller anden tandlæges behandling.

Ud fra dette havde Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning brug for en hjemmeside, der kunne rumme begge sider. Og det har vi lavet til dem.

 

Gå til hjemmeside

TYPO3 kan kodes specielt til dig

tf-tandskade.dk er specialudviklet i TYPO3 af en af vores dygtige PHP udviklere. TYPO3 er nemlig et brugervenligt CMS system, hvor det også er muligt selv at udvikle features på.

Her er der bl.a. blevet udviklet et sted, hvor både patient og tandlæge kan anmelde en skade online - direkte på hjemmesiden. Herudover er det gjort muligt også at underskrive anmeldelser m.m. med NEM ID via hjemmesiden.

Dette gør det utroligt meget lettere for skadeanmelderen, men også for medarbejderne i tandskadeforeningen, da mails, opkald og administrativt arbejde formindskes. Altså en rigtig god investering for organisationen.

Med TYPO3 kan vi lave nærmest alle slags specialløsninger, så har du nogle bestemte krav til din hjemmeside, så lad os tage en snak om det - og læs evt. mere om TYPO3 som CMS system.

 

Læs mere om TYPO3 her

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk