Skip to main content

INFO@WEBTO.DK - 71 99 48 40

Slagelse Ungdomsskole

 

Nyt website i Typo3 med integration til LARA / IST (administrationsplatform til ungdomsskoler)

Om Slagelse Ungdomsskole: Ungdomsskolen tilbyder fritidsaktiviteter til unge fra 7. klasse til 17 år. Websitet har omkring 6000 antal visninger om måneden.

I juli 2019 fik Slagelse Ungdomsskole nyt website med integration til LARA, skolens uundværlige administrationsredskab til styring af holdoprettelse og -tilmelding samt platform for kommunikation mellem lærere, elever og forældre.  Den gamle hjemmeside var egentlig ok, men den var bygget på en gammel version af Typo3, som ikke længere blev supporteret af LARA. Det var derfor nødvendigt at få noget nyt.

WEBTO blev valgt til opgaven og bedt om at lave et website i et content management system, som skolen allerede var bekendt med og som skulle kunne tale med skolens administrationssystem, LARA. Det gamle Typo3 var tungt at arbejde med, og på skolen håbede de derfor, at en ny version ville være en del nemmere og smartere. 

Se website her

Charlotte Højland og er meget tilfreds med den nye hjemmeside.

’Den nye version af Typo3 er utrolig nem at arbejde i og har en høj grad af brugervenlighed. Det er fx super nemt at skalere billeder, som før i tiden var meget besværligt. I det hele taget, synes jeg det er blevet meget sjovere og mere inspirerende at holde hjemmesiden opdateret, fordi den nye version af Typo3 kan mange flere ting. Jeg har stort mod på at lære mere om, hvordan jeg kan bruge systemet bedre og lave indlæg som fremadrettet er interessante for vores elever, deres forældre og vores lærerstab’, siger Charlotte Højland, der er ungdomsskolesekretær på skolen.

I begyndelsen var der lidt udfordringer med funktionerne i LARA. Man kunne fx ikke tilmelde sig hold, hvilket er en vigtig del af ungdomsskolens tilbud og skal fungere.

Charlotte fortæller videre: ’WEBTO viste sig at være rigtig gode til at håndtere disse udfordringer, som blev taget seriøst og løst hurtigt. Efterfølgende har vi haft evalueringsmøder, hvor der har været nogle justeringer og tilrettelser. Den nye version af Typo3 giver flere muligheder, og efterhånden som vi opdagede det, ville vi gerne kunne bruge dem. Der har WEBTO været gode til at hjælpe os. Og vi har heldigvis været fornuftige at tilkøbe et klippekort, så vi ikke efterfølgende kunne få lavet de ting, som var udover det aftalte budget.’

På spørgsmålet om Charlotte, som har siddet som primær kontakt på det nye website, vil anbefale WEBTO til andre, siger hun;
’Det har jeg allerede gjort. Jeg var til et event med andre ungdomsskolesekretærer, og der anbefalede jeg WEBTO. For os er det vigtigt med en partner, der sætter sig godt ind i vores organisation. Det gør WEBTO.’

 

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk