Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Nyt responsivt design giver en bedre brugeroplevelse

 

Minbaad.dk er landets største nyhedssite for sejlere. Mellem 50 og 70.000 personer besøger hver måned Minbaad.dk, og det gamle website havde efterhånden svært ved at følge med både teknisk og indholdsmæssigt. For at give brugeren og annoncørerne den bedste oplevelse, var det nødvendigt med en mere optimal og teknisk stærk løsning, der også fungerede på andre platforme end pc.

Det gamle website var bygget i TYPO3, men systemet var ikke opdateret og fungerede derfor dårligt på mobiltelefoner. En opdatering og et face-lift af minbaad.dk gav blandt andet mulighed for nogle bedre designmæssige løsninger, og mobil-oplevelsen er blevet markant forbedret.

Løsning: Webto har stået for opdatering, udvikling og implementering af et optimeret og teknisk mere tidssvarende website, som giver brugeren en hurtigere og bedre oplevelse på pc, mobil og tablet. Udover at lave en opbygning som giver plads til mange artikler og annoncer, er der fundet en server-løsning, der kan hoste de mange besøg og samtidigt sikre oppetid og hastighed.

 

Se opgaven her

God sammenhæng mellem pris og kvalitet

Troels Lykke, stifter og chefredaktør på minbaad.dk. Webtokunde i 9 år.

Troels anbefaler gerne Webto til andre, fordi pris og kvalitet hænger godt sammen: Havde det været et Københavner-bureau havde prisen været langt højere for den samme ydelse.

Webto er et fagligt kompetent bureau. De er venlige, lyttende og jeg får god service og sparring. Tingene bliver undersøgt, og de vender tilbage med fornuftige og kreative løsninger. Jeg er specielt glad for den server-løsning, de har fundet, og som giver mulighed for mere trafik til min hjemmeside.

Min.baad.dk har op til 70.000 besøg hver måned og med den nye løsning er det ikke noget problem. Det var også Webto som anbefalede et design, som kan tilgås fra mobilen. Det har været godt for min forretning.

 

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk