Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Overblik over bioanlæg og transport

Biotrans hjælper med at bortskaffe og omdanne madaffald til grøn energi på en let, grøn og økonomisk fordelagtig måde. 

Til deres bioanlæg har de et internt værktøj til styring af transport og tank status på anlæggene. Dette system har vi udviklet - og gør fortsat.

Vi har et løbende samarbejde med Biotrans, så der hele tiden bliver optimeret på systemet. Derfor har de en dedikeret udvikler på deres projekt, der kender alt til deres løsning.

 

Læs mere om Biotrans her

Intern portal

Vi har udarbejdet deres portal til styring og overblik i TYPO3. Portalen gør det muligt for Biotrans' kunder at se, hvornår deres biotanke skal tømmes eller repareres.

Med portalen har Biotrans altid en fuld oversigt over alle kunders status hvad angår transport og reparation. Det giver dem optimale muligheder for at yde den bedst mulige service for deres kunder. 

Systemet er ikke blot kodet, så det kan det, det skal, men vores Digitale Designer har også gjort det yderst brugervenligt og optimeret så der nemt kan findes rundt i systemet. 

Har du et projekt, du ønsker udviklet, så kontakt os for en uforpligtende snak. Du kan udfylde kontaktformularen herunder eller skrive en mail til os ved at klikke på knappen her. 

Skriv til os på info@webto.dk

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk