Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Alfa Kviste leverer dine husdrømme

Alfa Kviste leverer præfabrikerede kviste - og kviste specialdesignet til dit hus. Med en del år og solgte kviste på samvittigheden kan de uden tøven kalde sig specialister. 

Hvis du skal bruge en kvist til dit hus, kan du nemt kontakte Alfa Kviste, men du kan faktisk også få svar på en hel del spørgsmål på alfakviste.dk
 

Gå til hjemmeside

TYPO3 kan kodes specielt til dig

Alfa Kviste havde brug for en hjemmeside, der kunne besvare nogle af kundernes spørgsmål og gøre det let for dem at komme tættere på det, de gik at drømte om. 

Derfor valgte vi at udvikle hjemmesiden i TYPO3, så de kunne få de features med, som de ønskede. Vores udviklere har nemlig specialiseret sig i PHP udvikling, som gør, at man kan udvikle nye muligheder til den eksisterende TYPO3 CMS.

Derfor har vi til Alfa Kviste bl.a. udviklet en galleriløsning, hvor man kan filtrere sig frem til den type hus og kvist man er ude efter.

Derudover har vi udviklet en prisberegner. Her kan man få en ca. pris på sit projekt, så man allerede her kan se, om det stadig er aktuelt. Her slipper man for at tage kontakt og vente tilbage på et overslag. 

TYPO3 kan rigtig mange ting, så har man nogle features, man ønsker på sin hjemmeside, så er det helt sikkert det rigtige system at gå videre med.

 

Læs mere om TYPO3 her

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk