Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

TYPO3 - IDEEL TIL UNIK UDVIKLING

TYPO3 er et CMS som, i sin kerne, er udarbejdet med henblik på at skabe unikke webløsninger. TYPO3 er bygget med PHP, hvilket betyder at med TYPO3 er mulighederne uendelige.

RING: 71 99 48 40   MAIL: INFO@WEBTO.DK

TYPO3 HJEMMESIDER HAR MERE TRAFIK

Ifølge en markedsrapport over en række CMS, som inkluderer WordPress, Shopify og Joomla, så har TYPO3 hjemmesider generelt mere trafik.

WordPress er det mest populære CMS, hvilket også er et system vi tilbyder her hos Webto. TYPO3 er dog det CMS, som tager en førsteplads når det kommer til trafik. En af forklaringerne ligger i at TYPO3 hjemmesider generelt er mere skræddersyet til markedet, og så scorer TYPO3 hjemmesider rigtig højt når det kommer til Core Web Vitals.

FORDELE VED TYPO3

De fleste andre systemer er startet ud som blogs eller informationsdatabaser, og har senere hen udviklet sig til CMS. TYPO3 blev derimod, i 1998, udviklet af danskeren Kasper Skårhøj, netop for at skabe et CMS som fra start er udviklet med et enkelt formål. Netop et CMS med ubegrænset muligheder, og som er så fleksibelt og skalerbart, at man som udvikler, kan udvikle præcis det, du som kunde ønsker, uden omsvøb, mellemmænd eller andre finurligheder.

Det er netop her at TYPO3 skiller sig ud. Platformen huser nemlig et kæmpe bibliotek af moduler, som kan implementeres til kernesystemet. Det vil sige at hvis din hjemmeside skal kunne noget unikt, så kan vi implementere denne funktionalitet på din hjemmeside og skræddersy den til at passe til din målgruppe, dit brand og dit behov uden at gå på kompromis.  

CORE WEB VITALS

I 2021 har Google offentliggjort vigtigheden af Core Web Vitals. Det er et relativt nyt koncept, som Google har givet en central placering i deres indeksering af hjemmesider. Core Web Vitals er centreret omkring tre koncepter kaldet ’Largets Contentful Paint (LCP)’, ’First Input Delay (FID)’, og ’Cumulative Layout Shift (CLS)’.

LCP henviser til hjemmesidens hastighed. Den tid der går fra at hjemmesiden starter med at loade til det er muligt for brugeren at interagere med hjemmesiden. FID er den tid det tager for hjemmesiden at reagere på interaktion. Til sidst er CLS hjemmesidens visuelle stabilitet. Det betyder at hjemmesidens elementer som f.eks. knapper, bokse m.m. bliver hvor de er når der bliver interageret med hjemmesiden. Det er disse tre punkter som Google forsøger at optimere på ved at stille krav til at hjemmesider skal få en høj score her hvis ikke de skal miste placeringer i søgemaskinen.

Da TYPO3 hjemmesider er bygget op i PHP med en stærk kerne af moduler hvor udviklere kan optimere på disse ting uden kompromis, så scorer TYPO3 hjemmesider generelt højt når det kommer til Core Web Vitals.

 

SE TYPO3 TILBUD  Læs mere om Core Web Vitals her

SKALERBARHED

Der er flere CMS som proklamerer sig selv som skalerbare. Det unikke ved TYPO3 er dog at platformen lader dig tilføje uendelige ressourcer uden at gå på kompromis med hverken fleksibilitet eller selve programmet. Det er ægte skalerbarhed. TYPO3’s API tilgang lader dig forme din hjemmeside præcis som du vil have den.

SIKKERHED

Sikkerhed er et nøglepunkt for TYPO3 som de sidste 17 år har haft en hel afdeling som er specifikt ansat til at sørge for din datas sikkerhed. Der bliver derfor hver dag arbejdet på at gøre platformen mere sikker og mere stabil. Du kan derfor altid være sikker på at der bliver taget godt hånd om din TYPO3 hjemmeside.

MOBILVENLIGHED

En anden ting som Google, og især brugerne, går meget op i, er din hjemmesides mobilvenlighed. TYPO3 Software supporterer altid responsivitet på alle typer mobiler og tablets. Når du får en hjemmeside i TYPO3, så kan du derfor vide dig sikker på at brugergrænsefladen har høj brugervenlighed.

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk