Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Hjemmeside og webshop integration

Ønsker du at synkronisere dine arbejdsprocesser med din online webshop. Hos Webto er vi specialister i at udvikle integrationer som kobler din hjemmeside eller webshop sammen med eksempelvis ERP-systemer, kasseapparater, regnskabssystemer og moduler.

71 99 48 40

Integrering af kasseapparat til webshop

Har du et stort varelager, en fysisk butik, eller måske flere butikker? Lyder det som en god ide at have alle dine produkter synkroneret et sted? Hos Webto kan vi udvikle din integration til at passe til netop dine behov og ønsker, så det ikke blot er praktisk men kompatibelt med dit brand.

Du kan spare utrolig meget tid i dit daglige arbejde ved at automatisere dine arbejdsprocesser. Med et automatiseret kasseapparat til din webshop behøver du ikke opsætte dine produkter flere steder, hvis du har et bredt sortiment. Kontakt os i dag og få en udviklet en unik webshop integration. 

Læs mere om integration af kasseapparat her

Integrer et ERP-system – Komplet integrationsløsning til din virksomhed

Hvis du gerne vil skabe en komplet, velfungerende og fleksibel integrationsløsning mellem din hjemmeside eller din e-handel og dit ERP-system.

ERP-systemer er ofte essentielt for at virksomheders daglige arbejde gnider smertefrit. Der kan dog samtidig godt være mange forskellige platforme, som skal holdes styr på, mange forskellige logins og filer som skal opretholdes.

Det som vi kan her, er at tage det hele og flytte det ind og samme sted, og skabe en rar og hyggelig opholdsstue som er nem at overskue. Det er sådan du får god intern kommunikation i virksomheden. Det er sådan du optimerer dine arbejdsprocesser, og i sidste ende så er det sådan du får glade medarbejdere, samtidig med at du også rammer bundlinjen.

Abonnementsintegrationer der passer til din forretning

Driver du en abonnementsforretning? Som sagt, så specialudvikler vi unikke integrationsløsninger, og det gælder også hvis du ønsker en abonnementsintegration der synkroniserer din webshop med en automatiseret abonnementsløsning.

Med en abonnementsbaseret integration til din webshop kan du f.eks. automatisere processer som at dine kunder får en gratis opstartsperiode, eller specielle tilbudsløsninger ved at tilmelde sig dit abonnement. Mulighederne er sådan set uendelige, hvis du kan tænke det, så kan vi udvikle det. Du kontakter os bare, fortæller os dine ideer, og så fører vi dem ud i livet.

Er du eksempelvis bilforhandler, så kan vi udvikle en specialdesignet integration der forbinder din hjemmeside med bilinfo, så alle produkter der bliver lagt ind på bilbasen, dba med mere bliver lagt direkte ind på din hjemmeside. 

Integration til bilforhandler

Er du eksempelvis bilforhandler, så kan vi udvikle en specialdesignet integration der forbinder din hjemmeside med bilinfo, så alle produkter der bliver lagt ind på bilbasen, dba med mere bliver lagt direkte ind på din hjemmeside. 

Læs mere om integration til bilforhandler her

Skal Kenneth estimere prisen på dit næste udviklingsprojekt?

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

Kenneth Nielsen

Direktør

RING: 71 99 48 40