Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Vi er et webbureau i Slagelse med høje standarder indenfor webudvikling

Vil du have udarbejdet en ny unik hjemmeside eller tilføjet nye webløsninger til din nuværende, så kan vi hjælpe dig. Hos Webto er vi specialister i b.la. udvikling af integrationer til din hjemmeside eller webshop, moduler der tilføjer nye unikke funktioner, udvikling af intranet og webportaler samt bestillingssystemer.

Integrationer til din hjemmeside eller webshop

Som kunde hos Webto har du altid erfarne webudviklere i ryggen. Vi tilbyder integrering til alle tænkelige systemer, som gør livet lettere for din virksomhed. Det er b.la. integrering som kobler din hjemmeside eller webshop sammen med ERP-systemer, som giver dig det fulde overblik over din virksomheds arbejdsprocesser ét sted fra.

Med webudvikling af integrationer til din hjemmeside kan du automatisere arbejdsprocesser som før skulle gøres manuelt. Helt fra CRM-systemer og økonomisystemer til nyhedsbreve kan du med webintegrationer synkronisere det hele til og fra dit CMS.

Hos Webto vil vi gerne være en stabil og pålidelig samarbejdspartner, så vi indgår altid i et transparent samarbejde med dine ønsker i fokus.

Læs mere om integrationer her

Vi udvikler moduler der giver din hjemmeside nye funktioner

Har du brug for at din hjemmeside eller webshop kan noget specielt du gerne vil tilbyde dine kunder?

Hos Webto er vi specialister i webudvikling. Det betyder at vi kan udvikle vores egne skræddersyet moduler, som giver din hjemmeside unikke funktioner. Det er sådan du kan skille dig ud i forhold til konkurrenterne.

71 99 48 40

Specialiseret webudvikling af intranet og webportaler

Som større virksomhed er det afgørende at den interne kommunikation er i orden. Det er her det kan være en rigtig god med et specialudviklet intranet, som har de funktioner din virksomhed har brug for på daglig basis.

Det kan spare dig for meget tid og besvær med en solid platform til den interne kommunikation.

Det skaber rammerne i virksomheden og kan hjælpe med at styrke arbejdsforholdet på arbejdspladsen.

Skal Kenneth estimere prisen på dit næste udviklingsprojekt?

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

Kenneth Nielsen

Direktør

RING: 71 99 48 40