Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

VI HAR FORSTAND PÅ PHP UDVIKLING

PHP er et yderst effektivt og kraftigt programmeringssprog, der giver uendelige udviklingsmuligheder for at skabe dynamiske og interaktive webløsninger.

Lad vores erfarne og kompetente PHP udviklere udføre dit næste webløsningsønske.

RING: 71 99 48 40   MAIL: INFO@WEBTO.DK

PHP UDVIKLING HOS WEBTO

Når det kommer til PHP udvikling i TYPO3 og Magento, så er vi blandt de bedste og mest erfarne programmører i Danmark. Vi har specialiseret os i disse platforme, fordi de giver de bedste muligheder i arbejdet med PHP udvikling. 

Magento er den mest dynamiske e-handelsplatform. Det vil sige, at Magento som udgangspunkt er udviklet til at benytte PHP i skabelsen af moduler og webløsninger, som bedst viser netop din virksomheds unikke styrker på markedet.  Et godt samarbejde med en erfaren PHP Udvikler er derfor en god ide hvis du søger at få udviklet en e-handelsplatform som kan noget specielt.

TYPO3 er ligesom Magento et utroligt fleksibelt open source-system, som er ideelt til udviklingen af avancerede og personliggjorte løsninger.

Alt udvikling hos Webto foregår in-house af egne programmører. Når du samarbejder med Webto, så kan du forvente et tæt og transparent samarbejde. Vi går meget op i at give dig den mest komplette løsning, som fører dine tanker og ideer ud i livet.

Læs mere om webudvikling her

PRISER PÅ PHP UDVIKLING

Hos Webto foretrækker vi, at vi sammen udspecificerer og klargøre projektet fra start. Alt efter projektets størrelse og kompleksitet giver vi en fuld vurdering af prisen, samt en tidslinje, for hele projektet. På den måde kan du være sikker på at der ikke kommer nogen uventede regninger.

Vi tager som udgangspunkt 925 kr. i timen for programmeringsarbejde. Hos Webto har vi mere end 300 projekter bag os. Vi har lært en del undervejs, og kan derfor hurtigt og effektivt give dig et klart billede af hvad det kræver at gennemføre projektet.

Har du en ide til et projekt, så kontakt os i dag.

71 99 48 40

PROFESSIONEL PHP UDVIKLING

PHP er en af de mest populære programmeringssprog og bruges fra de mest simple blogs til verdens mest populære hjemmesider.

Står du og har brug for en webshop med unikke egenskaber, et effektivt produktionssystem, et fleksibel bestillingssystem eller måske noget helt fjerde, så kan vi udvikle det.

Vi har mere end 10 års erfaring med custom udvikling af php webløsninger, så har du brug for hjælp til et nyt projekt eller brug for hjælp til dit eksisterende, så kontakt os gerne for en snak herom. 

Hvad er PHP?

PHP står for ’hypertekst preprocessor’ og blev udviklet i 1994. Pointen med at udvikle PHP var at udvikle et kodesprog, som var mere fleksibelt i udviklingen af unikke moduler og webløsninger. PHP er derfor fra start udviklet med det formål at skabe personliggjorte og dynamiske webløsninger.

Mulighederne er uendelige

Integrationer


Integrationer får din hjemmeside eller webshop til at gå hånd i hånd med f.eks. ERP-systemer, moduler eller nyhedssystemer.

Moduler


Moduler gør din hjemmeside mere fuldendt ved at tilføje funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen.

Intranet


Intranet skaber rammer for dine medarbejdere, styrker samarbejdet og den interne kommunikation.

Bestillingssystem


Bestillingssystem gør det nemt og enkelt for dine kunder at bestille online - ligesom Hungry og Just Eat.

EKSEMPLER PÅ PHP-PROJEKTER

Et udpluk af vores referencer

MINBAAD.DK

Mellem 50 og 70.000 personer besøger hver måned Minbaad.dk, som er et nyhedssite til sejlere. Vi har opgraderet, udviklet og givet websitet et facelift, samt gjort det responsivt for brugerne.

Se case

UNGSLAGELSE.DK

Slagelse Ungdomsskoles hjemmeside giver et godt overblik over alle deres aktivitetet og har ca. 6000 besøgende hver måned. Det er udviklet i TYPO3 med integration til LARA / IST (administrationsplatform)

Se case

NORDICGOLFERS

Er et officielt golfsite med svenske golfbaner, hoteller og golfpakker. Med samarbejdspartnere som Visit Sweden, Svenska Golfförbundet og Scandlines er deres mål at skaffe flere gæster.

Se case

M2MAUCTION.EU

Skaber direkte kontakt mellem sælger og køber af fri mælk. M2M indgår individuelle aftaler med alle mælkeproducenter og købere.

Se case

PHP UDVIKLING OG PROGRAMMERING

Udvikling og programmering foregår efter gældende standarder og nyeste teknologier. Alt udvikling foretages in-house af egne udviklere på vores kontor i Slagelse.

Webto er et team, der består af dedikerede PHP udviklere og programmeringseksperter. Vi går meget op i at tilbyde dig et stærkt og transparent samarbejde. 

Ring til os på tlf: 71 99 48 40 og hør mere. 

VI LAVER WEBLØSNINGER MED WEBTILGÆNGELIGHED

Hos Webto udvikler vi webløsninger, der er godkendt efter webtilgængelighedsloven, WCAG 2.1 niveau AA standarden, hvilket betyder at alle vores webløsninger let kan tilgås af alle brugere, herunder brugere med handicap.

Retningslinjerne i loven er defineret ud fra et EU-direktiv, baseret på WCAG 2.1 og hertil er der lavet nogle vigtige deadlines for, hvornår man senest skal have overholdt lovens krav.
 

LÆS MERE OM LOVEN HER

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

Skal Kenneth estimere prisen på dit næste udviklingsprojekt?

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

Kenneth Nielsen

Direktør

RING: 71 99 48 40