Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK - 71 99 48 40

VI HAR FORSTAND PÅ PHP UDVIKLING

PHP er et yderst effektivt og kraftigt programmeringssprog, der giver uendelige udviklingsmuligheder for at skabe dynamiske og interaktive webløsninger.

Lad vores erfarne og kompetente PHP udviklere udføre dit næste webløsningsønske.

RING: 71 99 48 40   MAIL: INFO@WEBTO.DK

PROFESSIONEL PHP UDVIKLING

PHP er en af de mest populære programmeringssprog og bruges fra de mest simple blogs til verdens mest populære hjemmesider.

Står du og har brug for en webshop med unikke egenskaber, et effektivt produktionssystem, et fleksibel bestillingssystem eller måske noget helt fjerde, så kan vi udvikle det.

Vi har mere end 10 års erfaring med custom udvikling af php webløsninger, så har du brug for hjælp til et nyt projekt eller brug for hjælp til dit eksisterende, så kontakt os gerne for en snak herom. 

EKSEMPLER PÅ PHP-PROJEKTER

Mulighederne er uendelige

INTEGRATIONER

Integrationer får din hjemmeside eller webshop til at gå hånd i hånd med f.eks. ERP-systemer, moduler eller nyhedssystemer.

MODULER

Moduler gør din hjemmeside mere fuldendt ved at tilføje funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen.

INTRANET

Intranet skaber rammer for dine medarbejdere, styrker samarbejdet og den interne kommunikation.

BESTILLINGSSYSTEM

Bestillingssystem gør det nemt og enkelt for dine kunder at bestille online - ligesom Hungry og Just Eat.

UDVALGTE REFERENCER

Et udpluk af vores referencer

MINBAAD.DK

Mellem 50 og 70.000 personer besøger hver måned Minbaad.dk, og det gamle website havde efterhånden svært ved at følge med både teknisk og indholdsmæssigt.

Se case

M2MAUCTION.EU

Skaber direkte kontakt mellem sælger og køber af fri mælk. M2M indgår individuelle aftaler med alle mælkeproducenter og købere.

Se case

NORDICGOLFERS

Er et offecielt golfsite med svenske golfbaner, hoteller og golfpakker. Med samarbejdspartnere som Visit Sweden, Svenska Golfförbundet og Scandlines er deres mål at skaffe flere gæster.

Se case

UNGSLAGELSE.DK

Nyt website i TYPO3 med integration til LARA / IST (administrationsplatform til ungdomsskoler)

Se case

PHP PROGRAMMERING OG UDVIKLING

Udvikling og programmering foregår efter gældende standarder og nyeste teknologier. Alt udvikling foretages in-house af egne udviklere på vores kontor i Slagelse.

Webto er et team, der består af dedikerede PHP udviklere og programmeringseksperter. Vi går meget op i at tilbyde dig et stærkt og transparent samarbejde. 

Ring til os på tlf: 71 99 48 40 og hør mere. 

VI LAVER WEBLØSNINGER MED WEBTILGÆNGELIGHED

Hos Webto udvikler vi webløsninger, der er godkendt efter webtilgængelighedsloven, WCAG 2.1 niveau AA standarden, hvilket betyder at alle vores webløsninger let kan tilgås af alle brugere, herunder brugere med handicap.

Retningslinjerne i loven er defineret ud fra et EU-direktiv, baseret på WCAG 2.1 og hertil er der lavet nogle vigtige deadlines for, hvornår man senest skal have overholdt lovens krav.
 

LÆS MERE OM LOVEN HER

Skal Kenneth estimere prisen på dit næste udviklingsprojekt?

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

Kenneth Nielsen

Direktør

RING: 71 99 48 40