Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK - 71 99 48 40

Vil du have en hjemmeside med personligt og unikt design eller trænger den eksisterende hjemmeside til et løft?

Med en pris på 4.999,- + moms er en Basis hjemmeside den billigste løsning på markedet, hvor du ikke selv skal stå for det meste.

Vores Basis hjemmeside passer perfekt til en informations-hjemmeside, som hovedsageligt består af tekst, billeder og kontaktoplysninger, hvilket er mere end tilstrækkeligt for de fleste. Hvis du blot skal have en hjemmeside hvor dine besøgende kan få noget information omkring hvad du tilbyder, så er der ingen grund til at betale det hvide ud af øjnene!

Hjemmesiden bliver lavet i responsiv design, hvilket betyder at den fremstår mere stilfuld og moderne. Derudover betyder det også at hjemmesiden ændrer udseende og tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er blevet mere og mere vigtigt med tiden, og det er noget som Google gå meget op i, når de skal rangere hjemmesiderne.

Stort set alt vil blive lavet for dig, og det eneste du skal gøre er at sende designønsker, tekster og billeder til hjemmesiden, så udarbejder vi selve designet til dig og jeg indsætter alt det materiale, som du ønsker. Der er derfor minimalt arbejde for dig i det og det er intet krav, at du ved noget om computere.

Du vil efter udarbejdelsen få adgang til systemet og guide til brug, så du selv fremadrettet kan opdatere din hjemmeside hvis du har brug for det. Ellers har vi et support-team klar til at hjælpe.

Hosting fra 199,- pr. mdr.

Vores hostingmiljø sikrer maksimal hastighed og sikkerhed for din-hjemmeside. Vi benytter os af seneste teknologi, har fuld backup så din hjemmeside derfor er i de absolut bedste hænder hos os.

Basis hjemmeside indeholder følgende

  • Personligt design
  • Meget brugervenligt og anerkendt CMS system
  • Responsiv udseende/Tilpasning til mobil og tablets
  • Mange tilkøbsmuligheder/udvidelsesmuligheder
  • Ubegrænset antal sider i systemet, vi opsætter op til 20 sider for dig (menu- undermenupunkter)
  • HTTPS/SSL inkluderet
  • Dedikeret mail-løsning med fri plads og antal mailkonto

 

For mere info

RING TIL RENÉ  SKRIV TIL RENÉ

Brug knapperne eller ring på 92 82 22 03

FÅ EN HJEMMESIDE DER RYKKER

Hos Webto er du sikret en flot mobilvenlig hjemmeside med SEO’en i orden.

Begge vores hjemmesideløsninger, basic og professionel, opnår et ydeevneresultat på minimum 95 via Googles PageSpeed Insights (PSI). Det betyder, at alle vores hjemmesider, udover at være pæne, også fungerer på det tekniske.  Dette har stor betydning for både brugeroplevelsen, men samtidig også for hjemmesidens placering på Google. Her er den tekniske SEO i top, uden at det behøver at koste for mange penge.

Så hvorfor gå på kompromis med ydeevnen i forhold til prisen, når man kan få en billig hjemmeside med høj ydeevne hos os?

TEST DIN EGEN HJEMMESIDE  KONTAKT OS

EN STÆRK PARTNER

Vi har mere end 100 projekter bag os, og kalder os derfor for eksperter. Vi ønsker at være en stærk partner i et godt og stabilt samarbejde og yde en suveræn service til en fair pris.

Vi udvikler vores hjemmesider i CMS-systemet TYPO3. TYPO3 CMS er det rigtige valg til alle typer løsninger, fra det online visitkort, til de store avancerede systemer. TYPO3 er utrolig fleksibelt og skalerbart.

Lad mig hjælpe, hvis du er interesseret i en basis hjemmeside

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03