Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK - 71 99 48 40

Vil du have en hjemmeside med personligt og unikt design eller trænger den eksisterende hjemmeside til et løft?

Få en brugervenlig hjemmeside fra 4.999, - hos Webto

Når du køber en hjemmeside hos Webto får du en brugervenlig hjemmeside, som er tilpasset til dine behov. Din nye hjemmeside er selvfølgelig i responsivt design, hvilket vil sige, at designet fungerer på både computer, mobil og tablet.  

Hos Webto får du en hjemmeside som afspejler din virksomheds brand og professionalisme. Vi tilbyder priser helt ned til 4.999 kr. alt efter dine behov. Du kan beregne prisen på din nye hjemmeside her. Prisen bliver afgjort ud fra hjemmesidens kompleksitet.  

Køb en hjemmeside med et SSL-Certifikat 

SSL står for ’Secure Sockets Layer’. Et SSL-Certifikat er en forsikring til dine kunder om at kun afsender og modtager kan læse den information der bliver udstedt på hjemmesiden. Det vil sige, at hvis der bliver tildelt personfølsomme oplysninger på hjemmesiden, f.eks. ved e-handel eller tilmelding til event’, så bliver informationen krypteret, så andre ikke kan se den.  

Det er i det sidste par år blevet essentielt for Google, at alle hjemmesider har et SSL-Certifikat. Med en hjemmeside hos Webto er du derfor godt stillet, da vi sørger for at SSL er opsat korrekt.  

Få undervisning I brug af din nye hjemmeside af vores eksperter 

Når du køber en hjemmeside hos Webto, så tilbyder vi at sætte dig grundigt ind I hvordan hjemmesiden fungerer, så du hurtigt bliver superbruger og nemt selv kan arbejde med din nye hjemmeside.  

Hos Webto arbejder vi både med TYPO3 og WordPress. Vi har mange års erfaring med begge CMS- systemer og kan derfor tilbyde erfaren support uanset behov.  

Vi er eksperter i SEO 

Hos Webto tilbyder vi SEO, da vi har mange års erfaring med at få hjemmesider til at blive fundet i de organiske søgeresultater. Når du køber en hjemmeside hos Webto, så er alt teknisk SEO i orden med et solidt fundament til at du ikke kun har en flot hjemmeside, men os har en flot hjemmeside som modtager meget relevant trafik.  

Der er mange aspekter at tage stilling til når det kommer til teknisk SEO. Sidetitler, metabeskrivelser, XML-Sitemap, Robots.txt, struktur m.m. Det er alt sammen opsat af erfarne eksperter når du køber en hjemmeside hos Webto.  

Hosting hos Webto  

Med hosting hos Webto kan du få lige den løsning, som passer til dine behov. Vores hosting er ISO-Certificeret og tilbyder en dansk fysisk lokation med god kundeservice og support.  

Vi tilbyder hosting til TYPO3, WordPress, Magento og VPS Hosting med højtydende hardware og maksimal sikkerhed, som er overvåget døgnet rundt.  

Få professionel webudvikling 

Hos Webto har du altid en webudvikler lige ved hånden. Vi tilbyder professionel webudvikling i PHP. Vi har flere in house eksperter med mere end 10 års erfaring, som står til din rådighed med en samarbejdsaftale hos Webto. Du er derfor godt stillet, hvis du har brug for at udvikle unikke egenskaber til din hjemmeside. Uanset dine behov, så er det nemt at komme videre, da du bare skal kontakte en af vores udviklere og få en aftale på plads.  

Basis hjemmeside indeholder følgende

  • Personligt design
  • Meget brugervenligt og anerkendt CMS system
  • Responsiv udseende/Tilpasning til mobil og tablets
  • Mange tilkøbsmuligheder/udvidelsesmuligheder
  • Ubegrænset antal sider i systemet, vi opsætter op til 20 sider for dig (menu- undermenupunkter)
  • HTTPS/SSL inkluderet
  • Dedikeret mail-løsning med fri plads og antal mailkonto

 

For mere info

RING TIL RENÉ  SKRIV TIL RENÉ

Brug knapperne eller ring på 92 82 22 03

Få en hurtig hjemmeside

Hos Webto er du sikret en høj pagespeed score 

For hjemmesidens brugervenlighed er det essentielt, at sidens ydelsesevne er optimalt opsat. Hos Webto er vi specialister i at optimere hjemmesidens pagespeed score helt op til det maksimale. Med en hjemmeside hos Webto får du derfor en flot hjemmeside, som også er fuldt optimeret teknisk med høj brugervenlighed og ydelsesevne.

TEST DIN EGEN HJEMMESIDE  KONTAKT OS

VI ER DIN SAMARBEJDSPARTNER

I et samarbejde med Webto er du godt stillet uanset om du har brug for webudvikling, online markedsføring, hosting eller andet. Vi går meget op I, at alle vores kunder får en fantastisk service og fleksible løsninger.  

Hos Webto kan du altid ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller særlige behov.   

Lad mig hjælpe, hvis du er interesseret i en basis hjemmeside

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03