Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK - 71 99 48 40

Vil du have en hjemmeside med personligt og unikt design eller trænger den eksisterende hjemmeside til et løft?

Med en pris på 4.999,- + moms er en Basis hjemmeside den billigste løsning på markedet, hvor du ikke selv skal stå for det meste.

Vores Basis hjemmeside passer perfekt til en informations-hjemmeside, som hovedsageligt består af tekst, billeder og kontaktoplysninger, hvilket er mere end tilstrækkeligt for de fleste. Hvis du blot skal have en hjemmeside hvor dine besøgende kan få noget information omkring hvad du tilbyder, så er der ingen grund til at betale det hvide ud af øjnene!

Hjemmesiden bliver lavet i responsiv design, hvilket betyder at den fremstår mere stilfuld og moderne. Derudover betyder det også at hjemmesiden ændrer udseende og tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er blevet mere og mere vigtigt med tiden, og det er noget som Google gå meget op i, når de skal rangere hjemmesiderne.

Stort set alt vil blive lavet for dig, og det eneste du skal gøre er at sende designønsker, tekster og billeder til hjemmesiden, så udarbejder vi selve designet til dig og jeg indsætter alt det materiale, som du ønsker. Der er derfor minimalt arbejde for dig i det og det er intet krav, at du ved noget om computere.

Du vil efter udarbejdelsen få adgang til systemet og guide til brug, så du selv fremadrettet kan opdatere din hjemmeside hvis du har brug for det. Ellers har vi et support-team klar til at hjælpe.

Hosting fra 199,- pr. mdr.

Vores hostingmiljø sikrer maksimal hastighed og sikkerhed for din-hjemmeside. Vi benytter os af seneste teknologi, har fuld backup så din hjemmeside derfor er i de absolut bedste hænder hos os.

Basis hjemmeside indeholder følgende

  • Personligt design
  • Meget brugervenligt og anerkendt CMS system
  • Responsiv udseende/Tilpasning til mobil og tablets
  • Mange tilkøbsmuligheder/udvidelsesmuligheder
  • Ubegrænset antal sider i systemet, vi opsætter op til 20 sider for dig (menu- undermenupunkter)
  • HTTPS/SSL inkluderet
  • Dedikeret mail-løsning med fri plads og antal mailkonto

Mere info
Kontakt Renè på tlf.: 92 82 22 03 eller på mail: rene@webto.dk

 

EN STÆRK PARTNER

Vi har mere end 100 projekter bag os, og kalder os derfor for eksperter. Vi ønsker at være en stærk partner i et godt og stabilt samarbejde og yde en suveræn service til en fair pris.

Vi udvikler vores hjemmesider i CMS-systemet TYPO3. TYPO3 CMS er det rigtige valg til alle typer løsninger, fra det online visitkort, til de store avancerede systemer. TYPO3 er utrolig fleksibelt og skalerbart.

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk