Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

En brugervenlig og responsiv hjemmeside er vigtig

Simpel hjemmeside - Proffesionel løsning

Når du køber en hjemmeside hos Webto, får du en brugervenlig hjemmeside, som er tilpasset til dine behov. Hjemmesiden vil gøre det nemt for dine kunder, at indetificere det du kan tilbyde dem, samt give dem mulighed for let at kontakte dig på flere forskellige måder. 

Din nye hjemmeside laves selvfølgelig også i responsivt design, hvilket vil sige, at designet fungerer på både computer, mobil og tablet. Et responsivt design er utrolig vigtigt i dag, da størstedelen af potentielle kunder besøger hjemmesider via deres mobil eller tablet. Hvis du allerede har en hjemmeside og den ikke er responsiv, så er alene det en vigtig faktor for at få lavet en ny hurtigt.

 

Få en simpel hjemmeside fra 4.995 kr.

Vi laver hjemmesider helt ned til en pris på 4.995 kr. En sådan hjemmeside vil være en one-page hjemmeside til dig, der blot har brug for et sted, hvor dine kunder nemt kan slå dit telefonnr., adresse og services op.

Ønsker du mere en hjemmeside, der skaffer kunder, laver vi en unik side til dig, i et aftalt design, der matcher dit logo. Her vil du kunne få op til 10 undersider, hvor du kan beskrive dine ydelser, din service, vise reference, have en kontaktformular m.m. Dette er den typiske hjemmeside, som de fleste vælger. Prisen finder vi frem til ud fra kompleksiteten af opgaven, men ligger typisk på mellem 8.000-15.000 kr.

 

Beregn din pris her

 

Få professionel webudvikling 

Hos Webto har du altid en webudvikler lige ved hånden. Vi tilbyder professionel webudvikling i PHP. Vi har flere in house eksperter med mere end 10 års erfaring, som står til din rådighed med en samarbejdsaftale hos os. Du er derfor godt stillet, hvis du har brug for at udvikle unikke egenskaber til din hjemmeside. Uanset dine behov, så er det nemt at komme videre, da du bare skal kontakte os og få en aftale på plads. 

Basis hjemmeside indeholder følgende

  • Personligt design
  • Meget brugervenligt og anerkendt CMS system
  • Responsivt udseende/Tilpasning til mobil og tablets
  • Mange tilkøbs-/udvidelsesmuligheder
  • Ubegrænset antal sider i systemet (vi opsætter 10 sider)
  • HTTPS/SSL inkluderet
  • Dedikeret mail-løsning med fri plads og antal mailkonto

 

For mere info

RING TIL RENÉ  SKRIV TIL RENÉ

Brug knapperne eller ring på 92 82 22 03

HJEMMESIDE BASIS REFERENCER

Se herunder et udvalg af hvordan en basis hjemmeside fra Webto kan se ud

Vil du også have en unik hjemmeside?

Ring 71 99 48 40 Skriv til info@webto.dk

Køb en hjemmeside med et SSL-Certifikat 

SSL står for ’Secure Sockets Layer’. Et SSL-Certifikat er en forsikring til dine kunder om, at kun afsender og modtager kan læse den information, der bliver udstedt på hjemmesiden. Det vil sige, at hvis der bliver tildelt personfølsomme oplysninger på hjemmesiden, f.eks. ved e-handel eller tilmelding til event, så bliver informationen krypteret, så andre ikke kan se den.  

Det er i de sidste par år blevet essentielt for Google, at alle hjemmesider har et SSL-Certifikat. Med en hjemmeside hos Webto er du derfor godt stillet, da vi sørger for, at SSL er opsat korrekt.  


Hosting hos Webto

Med hosting hos Webto kan du få lige den løsning, der passer til dine behov. Vores hosting er ISO-Certificeret og tilbyder en dansk fysisk lokation med god kundeservice og support.

Vi tilbyder hosting til TYPO3, WordPressMagento og VPS Hosting med højtydende hardware og maksimal sikkerhed, som er overvåget døgnet rundt.


Få en hurtig hjemmeside

Hos Webto er du sikret en høj pagespeed score 

For hjemmesidens brugervenlighed er det essentielt, at sidens ydelsesevne er optimalt opsat. Hos Webto er vi specialister i at optimere hjemmesidens pagespeed score helt op til det maksimale. Med en hjemmeside hos Webto får du derfor en flot hjemmeside, som også er fuldt optimeret teknisk med høj brugervenlighed og ydelsesevne.

TEST DIN EGEN HJEMMESIDE  KONTAKT OS

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

Markedsføring til din hjemmeside

Vi tilbyder en række forskellige markedsføringstiltag til din nye hjemmeside. Det er en rigtig god idé at overveje, om det ikke kunne være en stor fordel at få disse ting med, når du køber ny hjemmeside. 


 KONTAKT OS

Lad mig hjælpe, hvis du er interesseret

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03