Skip to main content

INFO@WEBTO.DK - 71 99 48 40

DINE ØNSKER I FOKUS

Hos Webto brænder vi for digital forretning. Vi udarbejder det meste indenfor websites, webshops, branding, reklame, 3D, video og foto. 

Vi kan derfor udvikle og hjælpe med at vækste jeres forretning digitalt, uanset om i har behov for en ny grafisk identitet eller om jeres magento webshop mangler mere fart. 

I vores arbejde har vi jeres ønsker i fokus, vi opstiller succeskriterier og målretter løsningen hertil. Vi udvikler igennem gennemprøvede og gennemtestede open source systemer, TYPO3 til websites og Magento til webshops, begge solide systemer der sikrer dig den bedste løsning. 

VORES SERVICES

Fra ide til produkt

Analyse

Flere besøg til din webshop? Nye farver eller brand, optimere manuelle processer?

Vi lytter, analyserer og finder en optimal løsning.

Kundeindsigt

Vi analyserer objektivt jeres forretning, undersøger jeres målgruppe og giver jer værdifuld indsigt i jeres kunder og deres adfærd. 

Digital strategi

Vi rådgiver og sparer omkring jeres digitale strategi. Vi underviser og hjælper med implementering af strategien fra workshops, undervisning til komptenceudviling. 

Planlægning

Vi sørger altid for at få lavet en meget tydelig eksikverbar plan. En visuel planlægning for optimal forståelse for projektets omfang, både for os og kunden.

Projektstyring

Igennem de bedste værktøjer til projektstyring, udarbejder vi en projektplan der sikrer det korrekte overblik og en planlægning der overholdes. 

Startups

Vi har lavet digitale løsninger siden 2012, så vores erfaring gør os til en værdifuld samarbejdspartner i et startup. 

SEO & Social media

Vi er et full-service bureau med mangeårig erfaring med online markedsføring, fra google adwords, google shopping, facebook, google business og søgemaskineoptimering. 

Support & Vedligeholdelse

Vi udvikler ikke kun digitale løsninger, vi supporterer og vedligeholder dem også. Har du en webløsning der kræver hjælp, så sidder vores support-team klar til at hjælpe. 

OPTIMERING AF ARBEJDSPROCESSER

Overordnet går lean ud på at optimere og effektivisere. Vi overser processer og behandlinger og trimmer forretningsgange for at skabe orden og optimalt flow. I samspil udarbejder vi en plan med fokus i merværdi for kunden og optimering af ressourcer:

  • Analyse og gennemgang af arbejdsprocesser
  • Optimeringsplan for arbejdsprocesser
  • Uddannelse og kursus af respektive medarbejdere efter optimeringsplan

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk