Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

NemID signering af dokumenter

Fungerer som en elektronisk underskrift, der hjælper din virksomhed med at verificere personer, der underskriver dine elektroniske dokumenter, aftaler eller kontrakter. 

NemID signatur er med til at sikre, at din virksomhed overholder diverse juridiske og lovmæssige krav. Det gør den på baggrund af sit høje sikkerhedsniveau i forbindelse med at verificere underskriverens identitet og dokumentet der underskrives autenticitet.
 

KONTAKT OS I DAG

Hvorfor NemID?

Sikkerheden i NemID er baseret på to-faktor-autentifikation. Dette er en væsentlig sikkerhedsfunktion, der adskiller NemID fra mange andre løsninger.

Derfor ligger sikkerheden også i den tekniske opbygning, i detaljerede sikkerhedsprocedurer og i bearbejdelse og tilsyn med sikkerheden, udført af Digitaliseringsstyrelsen.

Vælg NemID signatur via API

Dette er en løsning, der passer perfekt til virksomheder, der ønsker at gøre arbejdsprocessen med elektroniske underskrifter mere effektiv og automatiseret.

NemID signaturløsningen kan integreres og tilpasses præcis efter jeres virksomheds ønsker og behov.

Med denne NemID signaturløsning via API laves der en integration til jeres virksomheds systemer, website, webshop eller database m.m.

Hos Webto udvikler og koder vi primært til NemID signeringen via API, som gør det muligt for os at tilbyde alle slags elektroniske underskrifter og signaturer. Dette indebærer alle former for kontrakter, tilbud osv. Vi kan udarbejde digital underskrift via NemID til de fleste systemer, heriblandt TYPO3, Magento, Wordpress og m.fl. 
 

KONTAKT OS I DAG

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk