Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Dit nye Lead generingsværktøj

Vi kan garantere, at du med Leadinfo værktøjet hos Webto, vil se din lead generering stige. Med vores lead-værtøj går du fra - ikke at have nogen bud på hvem der besøger din hjemmeside – til at se komplette lister af dine besøgende og deres behov for dine produkter.

Lav en strategi for din trafik

Det bliver muligt for dig at lave helt nye salgsstrategier med lead værktøjet. På baggrund af en øget indsigt i dine kunder og deres besøgsmønstre kan du sammensætte helt ny planer for hvordan du vil approache din kunder i fremtiden.

Opnå bedre konvertering

Lad os nu være ærlige. Der er bare forskel på at skyde i blinde – og skyde målrettet. Med Lead værktøjet rammer du kunder, som ALLEREDE har vist interesse for dig og dine produkter. Derfor vil du aldrig henvende dig blindt til tilfældige kunder igen.

KONTAKT OS I DAG

Lead indsigt

Fra koldt til varmt Lead

Lead værktøjet assisterer dig i at se transitionen fra koldt til varmt Lead. Du vil med fordel kunne tracke Leads ved at se hvor ofte de har besøgt dig og hvor mange gange de har browset forskellige selektioner af dit content.

Find dine varmeste Leads med ét klik

Leadinfo indeholder en automatisk tracking af varme Leads. Her vil den vise dig med farveindikationer hvilke Leads der er varmest. Værktøjet giver dig også mulighed for at sortere i Leads og finde de varmeste Leads med ét klik!

KONTAKT OS I DAG

Identificer dine kunder

Kontaktpersoner

Leadinfo giver dig informationer om dine Leads inklusiv kontaktinformationer og kontaktpersoner. Dermed er det slet ikke svært at kontate dine Leads. Værktøjet levere dem til dig helt uden at du skal gøre mere.

LinkedIn profiler og export

Dine Leads bliver automatisk tracket på LinkedIn og deres profiler vises direkte i Leadinfo! Det betyder at det sekund et lead henvender sig på din hjemmeside, så har du en liste af LinkedIn profiler klar til at blive kontaktet.

KONTAKT OS I DAG

Spor dine besøgende

Lead overblik og oversigter

Lead værktøjet giver dig bedre overblik over dine Leads end nogensinde før! Generer forskellige oversigter over dine Leads, lige fra kolde Leads til varme Leads kan sorteres efter by, post nr og mere!

Visuel Lead generering og Lead guidence

Få et visuelt overblik og en visuel guide til dine Leads. Leadinfo guider dig via en statusbar og viser dig i realtime hvad status er på dine Leads.

Er du i tvivl om præcis hvornår det kunne være en god ide at kontakte et Lead? Følg den visuelle, intuitive guide i Leadinfo og slip for tvivlen.

Få et ben inden for døren

Er du træt af kold kanvas? Hvor man ringer til den ene kunde efter den anden som bare desværre ikke er interesseret. Nu får du samme fordel som hvis du havde en fysisk butik – for du kan nu rent faktisk se hvilke kunder der kommer ind i din butik online! Derfor kan du nu ringe med et ben inden for døren og slippe for kold kanvas!

Fokuserede kampagner

Med Lead værktøjet kan du exportere dine nyfundne Leads direkte til LinkedIn eller potentielt andre sociale medier, hvor du nu kan segmentere og køre fokuserede kampagner på de Leads som du ved har interesse! Det er da for vildt.

Konkurrencemæssigt fordel

Med LeadInfo får du en konkurrencemæssig fordel online, fordi din targeting af kunder bliver mere præcis end dine konkurrenter. Det er meget normalt at man bruger store mængder af penge på at markedsføre sig online – netop fordi man skyder med spredehagl. Med LeadInfo kan du minimere dit markedsføringsbudget og få mere værdi for pengene.

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk